AKTUELNO

Par i dalje nije potvrdio vezu, a spekulacije da su zajedno počele su kada su uhvaćeni na romantičnoj večeri ovog avgusta.

Iako se do nedavno žalila kako nema sreće u ljubavi, izgleda da je lepa glumica konačno pronašla sreću u zagrljaju 21 godinu starijeg reditelja.

Naime, Dženifer Lorens uživala je u romantičnom sastanku sa svojim izabranikom, Darenom Aronofskim, a sudeći po fotografijama, nije mogla da se odvoji od njega.

Par, koji i dalje nije potvrdio vezu, sve vreme su se držali za ruke i svako malo razmenjivali poljupce dok su šetali njujorškim ulicama.

Koliko je zaljubljena u reditelja filma "Crni labud", pokazuje i to što je u jednom trenutku pobavila ruke oko njega i tako nastavila da šeta.

Lorens i Aronofski, koji sa glumicaom Rejčel Vajs ima desetogodišnjeg sina, zbližili su se tokom rada na još uvek neimenovanom filmu, ovog leta.

Spekulacije da su zajedno počele su kada su uhvaćeni na romantičnoj večeri u Bruklinu ovog avgusta.

Tokom vikenda, Dženifer i Daren ponovo su uhvaćeni u šetnji, a ovog puta izveli su glumičinog psa Pipija.

Jedna od najtraženijih glumica bila je u vezi sa frontmenom grupe "Coldplay", Krisom Martinom.

- Mučila se tokom veze sa Krisom i to je bio stresan period za nju. Sa Darenom je drugačije. On ne privlači pažnju kao što to radi Kris - rekao je izvor blizak glumici i dodao:

- Daren je osoba koja ne uživa toliko u tome što je zvezda, a takva je i Dženifer.

Lorens očekuje veoma naporan period - prihvatila je ulogu Zelde Ficdžerald u biografskom filmu, a onda je očekuju i snimanje filmova "It's What You Do" i "Bad Blood".

Takođe, glumiće i Dominiku Egorovu u filmu "Red Sparrow".

Autor: M. Đurović

'