AKTUELNO

Žestoka svađa među članovima žirija se nastavila.

Dušica Ivanović iz Zlatibora ima 33 godine i večeras u ''Pinkovim zvezdama'' predstavila se pesmom ''Svako traži novu ljubav'' Vide Palvlović. Zajedno sa njom u duelu našla se Biljana Stanković iz Paraćina koja ima 31 godinu. Ona je otpevala pesmu Snežane Đurišić ''Sve je prošlo među nama''.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Dušica je odlučila da njena druga numera bude ''Šta će ti pevačica'' koju u originalu izvodi Jana, dok je Biljana odabrala pesmu Zorice Brunclik ''Muke moje''.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Biljana je sjajna pevačica, ali večeras je jako promukla. Prošli put se nije čulo, uvek si pevala perfektno. Promukla si kao da si pevala celu noć. Što se tiče Dušice, ti si lepa i zgodna i lepo se ponašaš. Fantastično si otpevala i Milica Jokić i ti ste moje favoritkinje - kazala je Dara.

- Imam i ja svoje favorite. Imamo četiri-pet mnogo jakih fovorta. Dušice, ti pevaš pesme ono što ti leži i to se zove iskustvo i mudrost. I druga devojka fantastično peva, ali je ili stvarno bila promukla ili joj je nedostajalo energije - istakla je Maja.

- Kao što se desilo i kod momaka malo pre. I one su klasične narodnjakinje. Dušica je bila opuštenija i vladala je i scenom i pesmom. Ovo je tebi u malom prstu i vidi se da ti leži. Što se Biljane tiče, ona je prvu pesmu loše pevala zbog treme... Jeste da je izlazio neki krkljando, ali u drugoj pesmi je bila bolja. Ona ti je legla. Mada bio sam ubeđen da ćeš prvu pesmu bolje otpevati - objasnio je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Uglavnom su i Maja i Šaban sve rekli. Dušice, ti si improvizovala malo, ali u ovoj pesmi se to ne radi. Što se tiče Biljane, ti zvučiš kao da si radila tri dana i kao da si preumorna - rekao je Kemiš, a Šaban je spustio svoju stolicu.

- To je vrlo ružno. Vrlo je ponižavajuće s tvoje strane Kemiš priča, a ti si se sputio - odbrusila je Zorica Šabanu.

- Šta treba da ulazim u dupe, s oproštenjem? Milion puta ste svi spuštali stolice dok sam ja pričao - odbrusio je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Potez tvoj je bio zaista neprimeren - kazala je Zorica.

- Da li ima nešto da se tebi sviđa - zanimalo je Šaulića.

- Došli smo ovde da radimo i moramo da komuniciramo - poručio je Kemiš svom kumu Šabanu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam uključen i čujem te gde god bio da li sam ovde ili dole. Ja sam rekao šta sam imao i sasvim dobro vas čujem da mogu da vam odgovorim. Tebi ako se silazi, ti siđi meni se ne silazi - objasnio je Šaban Kemišu.

- Svako ima svoju stolicu, ali ne možeš da sediš ovde kao baba - poručio je Kemiš Dari i Šabanu.

- Ako sam ja baba, ti si deda. Debeli deda. Deda koji drži predavanja. Kao Hitlerovci. Stalno čovek treba da se štreca od vas - iznervirala se Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Daro, tvom bezobrazluku nema kraja, zaista - kazala je Zorica.

- Ne tebe ću da čekam da kažeš kad treba ja da pričam, kad treba Kemiš da priča - zanimalo je Daru.

- Ne, samo treba da se poštujemo - dodao je Kemiš.

Foto: TvPink Printscreen

- Mogu ja da kažem nešto - pitala je Zorica.

- Evo sad će baba Jula da progovori - ironična je bila Dara i potom spustila stolicu jer nije želela da sluša Zoričino izlaganje.

Rasprava je bila privedena kraju i članovi žirija su glasali. U dalji krug prošla je Dušica Ivanović, dok će se Biljana Stanković ponovo predstaviti u baražu.

Autor: B. R.

#Dara Bubamara

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Šaban Šaulić

'