AKTUELNO

Bubamara je odbila da se izvini Brunclikovoj u toku rasprave.

Dara Bubamara je u ''Pinkovim zvezdama'' prokomentarisala da se Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš ''uvlače'' Milanu Kaliniću, što se bračnom paru ni malo nije dopalo pa su otpočeli žučnu raspravu.

Foto: TvPink Printscreen

- Shvatate gde smo mi došli? Daro, ti kažeš da se mi šlihtamo Milanu? Ti od početka ne izlaziš Šabanu ''odande''. Ti si na osnovu naše komunikacije sa njim zaključila da se mi njemu šlihtamo.

- Mene uopšte ne zanima - odbrusila je Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam večeras rekla prvi put da ste lepi, lepši i najlepši. Milan Kalinić je, i to u pristustvu muža kažem, lep, lepši i najlepši - ponovila je Zorica.

- I ja ti to isto kažem - dodao je Kemiš, a Dari se to ni malo nije dopalo.

- Šabane da li se ja tebi uvlačim? Da li ti ja izgledam kao neko ko se nekom uvlači? Ja ili te volim ili te ne volim. Ja kažem ono što mislim. Malo pre mi je Zorica da sam ja Šabanov advokat. Kad njoj nešto kaže, onda ona podgovara muža... Ne znam što to, ovde nismo mi bitni ovdi su bitni kadnidati - kazala je Dara drsko.

Foto: TvPink Printscreen

- Daro, ti si ovde najmlađa. I kao najmlađa, ukoliko ti nešto nije jasno, pitaš tog starijeg ko ti je to rekao. Ja sam Milanu prvi put rekla da je lep, lepši i najlepši i ti si rekla da se ja njemu uvlačim. Prvo, ja ima 80 i kusur kilograma i ja ne da ne mogu da se uvučem njemu tamo gde si ti rekla da mu se uvlačim. Tu samo ti možeš da staneš jer si smršala i zgodna si - rekla je Zorica.

- Je l se pitam ja ovde nešto? Mislim da li ja dozvoljavam nekom da mi se uvuče - pokušao je Milan da smiri tenziju i okonča raspravu.

Foto: TvPink Printscreen

- Izvini se - zatražila je Zorica od Dare međutim, a ona to nije želela da učini.

- Ne. Ja sam samo u fazonu ne diram vas ne dirajte me. Ja sam ovde najlepša, najzgodnija i imam najveći honorar posle Šaban - našalila se Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Eto, uvlačiš se Šabanu. Ja imam lepše jastuke i svoju stolicu - odbrusila je Zorica, a Dara je odlučila da se nasmeje i okonča raspravu.

Autor: B. R.

#Dara Bubamara

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'