AKTUELNO

Talentovani mališani i večeras su bili fenomenalni, ali u daljem takmičenju nije bilo mesta za sve.

U večerašnjoj emisiji "Pinkovih zvezdica" talentovani mališani pripremili su sjajne nastupe. Žiri se odlično zabavio, kao i publika u studiju, a od 13-oro kandidata direktno u dalje takmičenje prošlo je njih sedmoro. U baražnom delu emisije ponovo je pevalo preostalih šest kandidata.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako su članovi žirija pre dve nedelje napravili presedan pa nikoga nisu izbacili iz daljeg takmičenja, večeras su imali tešku odluku i od 13-oro kandidata, u dalje takmičenje poslali su njih 11.

Goca Tržan, Sergej Ćetković, Leontina Vukomanović, Sale Cvetković i Jelena Tomašević odlučili su da direktno u dalje takmičenje pošalju Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Minu Blažev, Davida Markovića, Lorenu Janković, Jovanu Radonić i Rokoa Blaževića.

Foto: TV Pink Printscreen

U baražnom delu emisije ponovo su pevali sledeći kandidati: Mila Stamenović, Valentina Stojanović, Aiša Kamešničanin, Komnen Vuković, Adriana Salahović i Dragana Jovanovska.

Večeras je predsednik žirija bila Jelena Tomašević, dok je umesto Marijane Mićić sa takmičarima u baražu pričala Jovana Radonić.

Foto: TvPink Printscreen

Stručni žiri je u dalje takmičenje nakon baražnog dela poslao sledeće kandidate: Mila Stamenović, Komnen Vuković, Valentina Stojanović i Dragana Jovanovski.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras je takmičenje završeno za Adrianu Salahović i Aišu Kamešničanin, a kada je to čula Jovana Radonić rasplakala se na sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: B. Radonić

#Baraž

#Pinkove zvezdice

'