AKTUELNO

Glumica je jednom izjavila kako bi volela da rodi ''pleme'' dece, te stoga ne čudi ni to da se nisu zaustavili na trećem detetu.

Glumački par Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli su jedni od onih koji svoj privatan život kriju od javnosti. Iako smo ih nekoliko puta mogli videti sa ćerkicama u javnosti, trude se da to čine što manje.

Nakon što su prošlog avgusta dobili treće dete, čije ime još uvek nisu potvrdili, sada se u američkim medijima šuška da im iduće godine stiže četvrto dete. Ako je suditi prema spomenutim nagađanjima, par će o svemu progovoriti početkom iduće godine.

Foto: Tanjug/Evan Agostini

Iako mediji nisu otkrivali nikakve detalje, javio se anonimni izvor koji potvrđuje da bi ovaj par bio jako srećan kada bi bebica uskoro stigla. Znači li to da je beba samo u planu ili oni uistinu imaju srećne vesti koje tek planiraju objaviti, veliko je pitanje. Inače, Rajan je već nekoliko puta rekao kako voli biti tata, dok je Blejk jednom rekla kako bi volela da rodi ''pleme'' dece.

Ako je suditi prema tome, uzbuđenja u njihovoj porodici neće nedostajati.

- Blejk stvarno žudi za još jednim detetom. Obožava da bude trudna, a Rajan se uvek šalio kako bi voleo da stigne još jedna ćerka, kako bi se dovršilo pleme Amazonki - izjavio je spomenuti izvor.

Autor: M.K.

#Blejk Lajvli | Blake Lively

#Rajan Rejnolds