AKTUELNO

Neke stavke u ugovoru su zaista neobične.

U Holivudu je odavno zaživela praksa potpisivanja predbračnih ugovora u kojima se određuje šta koji supružnik tačno dobija u slučaju razvoda i šta zahteva da dobije u braku.

Ali neki predbračni ugovori su posebno specifični, jer zahtevi koji su navedeni u njima nisu navedeni ni u jednom uobičajenom ugovoru ove vrste.

Foto: Tanjug AP

Iako deluju veoma skladno otkad su počeli da se zabavljaju, Bijonse Nouls i Džej Zi su potpisali predbračni ugovor po kojem ona dobija 5 miliona dolara za svako dete koje rodi, a ako se oni razvedu, dobiće milion za svaku godinu braka.

Dženifer Lopez i Ben Aflek trebalo je da se venčaju, ali je on otkazao venčanje. Naime, Ben nije hteo da potpiše ugovor u kojem je strogo bilo zabranjeno neverstvo.

Foto: Tanjug Ap/Tanjug

Ako bi Ben prevario Dženifer, ona bi dobila polovinu njegove zarade, a priča se i da je Ben zahtevao da od Dženifer dobije pet miliona dolara samo zato što je pristao da se oženi njom, a hteo je da u ugovoru bude i klauzula po kojoj će morati da imaju seks četiri puta nedeljno.

Foto: Printscreen Youtube

I Britni Spirs i Kevin Federlajn imali su neobičnu stavku u ugovoru - ona je supruga uslovila da potpiše predbračni ugovor u kojem se tražilo da svaki poklon koji vredi preko sedam hiljada dolara ima i legalni dokument u kojem se tačno zna njegovo vlasništvo.

Foto: Tanjug AP

Stiven Spilberg i Ejmi Irving ugovor su napisali na salveti kad su se venčali, a ona je dobila 100 miliona dolara, što je pola njegovog bogatstva, jer je sud predbračni ugovor proglasio nevažećim.

Foto: Printscreen Youtube

Mark Zakerberg je nagovorio svoju ženu Prisilu Čan da potpiše ugovor o zabavljanju. Izvori kažu da je on uključivao jedan sastanak nedeljno i minimum 100 minuta tokom kojih je trebalo da budu sami, a koji nisu smeli da se potroše u njegovom stanu ili prostorijama Fejsbuka.

Autor: V. T.

#Ben Aflek

#Britni Spirs

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

'