AKTUELNO

Šta smo sve spremni da učinimo zbog ljubavi ili novca, saznaćete u novoj hit turskoj seriji koja uskoro počinje na TV Pink.

Na Televiziji Pink uskoro počinje emitovanjem nova turska serija "Ljubav i novac", koja je već postigla neverovatan uspeh kako u Turskoj, tako i u regionu. Scenaristi serije "Sila" Elem Kambolat i Sema Ergenkon sada su svoje snage udružili u novoj seriji sa već 19 osvojenih nagrada širom sveta - "Ljubav i novac".

Radnja ove serije inspirisana je popularnom serijom "Karadaji" iz 2012. godine, a priča prati Omera, policijskog komesara iz Vana, čija verenica iznenada umire, a on otkriva da postoji mogućnost da je u pitanju ubistvo. Zbog tih sumnji, Omer sa vladom sklapa dogovor - on će krenuti u potragu za ukradenim dijamantima, a zauzvrat će saznati ime ubice svoje verenice.

Foto: Printscreen Youtube

Sa druge strane, Elif, bogata dizajnerka , nakon iznenadne smrti oca kog je poštovala i volela, shvata da je bio upleten u mafijaške poslove. S obzirom na to da je njena sestra u kandžama zlikovaca, Elif takođe kreće tragom ukradenih dijamanata, kako bi je spasila.

Elif i Omer prate trag ukradenih dijamanata, ali nisu jedini koji su u potrazi za njima..

Foto: Printscreen Youtube

Ovo je priča o osveti, ljubavi, mafiji, pohlepi, tajnama i o dve srodne duše koje su se srele pod neobičnim i teškim okolnostima, a koje se ne mogu kupiti novcem.Glavna muška uloga dodeljena je briljantnom turskom glumcu Enginu Akureku, dok se u glavnoj ženskoj ulozi našla prelepa Tuba Bujkustin, domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji "Karadaji".

Režiju potpisuje Ahmet Katikiz, a "Ljubav i novac" koja se žanrovski može definisati kao romansa, ali i krimi drama, naišla je na odličan odziv kako gledalaca u Turskoj tako i u zemljama regiona.

Šta smo sve spremni da učinimo zbog novca ili ljubavi?

Seriju "Ljubav i novac" imaćete priliku da gledate uskoro samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Ljubav i novac

#Televizija Pink

#serija

'