AKTUELNO

Tuga!

Meksički pevač Džeri Demara(41) se žalio na bolove u zadnjici nakon uzimanja injekcija vitamina, a dva dana kasnije je preminuo.

On je umro u ponedeljak prepodne u 42. godini života, a strani mediji prenose da je umro zbog komplikacija usled Covida-19.

48 sati pre smrti, Latinoamerikanac koji je nominovan za Gremija, je rekao da trpi nepodnošljive bolove nakon što je sebi samostalno davao injekcije vitamina u zadnjicu.

U bolnici sam jer imam problema sa zadnjicom. Greškom sam tri dana ubrizgavao vitamine u isto mesto. Prekjuče sam primio poslednju dozu. Šest sati moj bol je ogroman na skali do 10, bolelo je 12 - izjavio je on.

Nije poznato koje vitamine je Demara ubrizgavao. On je zatim primljen u bolnicu u Kaliforniji zbog povraćanja i zbog stanja delirijuma u kom je bio. Tokom snimka koji je snimao na Fejsbuku uživo, Demara je pravio strašne grimase od bola i teško je disao, a govoreći na španskom jeziku se žalio na lečenje koje je imao u bolnici. Nažalost samo dva dana posle snimanja video snimka je umro.

Autor: R.L.

#Džeri Demara