AKTUELNO

Poznati su mnoge naveli da pomisle da su došli u cirkus, a ne na ovogodišnji Met gala.

Kao i svaki put, poznate dame trude se da na crvenom tepihu privuku veliku pažnju, međutim na ovogodišnjoj Met gala večeri ona su otišle korak dalje.

Kako više nikoga ne iznenađuju minijaturne i provokativne toalete, slavne ličnosti crvenim tepihom prošetale u takvim haljinama da su mnogi pomislili da su izašle iz cirkusa.

Dakota Džonsoni pojavila se u dugoj crnoj haljini, a nju je u senku bacio dizajner Alesandro Mišael koji je na sebiima plavu košulju sa karnerima, rozi sako sa cvetnim printom, suknji i nešto nalik opankama sa nitnama.

Foto: Tanjug

Blejk Lajvli došla je sa suprugom Rajanom Renoldsom koji se za ovu priliku odlučio za jednostavnu i sigurnu varijantu - svečano odelo. Ipak, slavna glumica prošetala je u providnoj zaltnoj haljini koja ima dubok dekolte i deluje poput kostima Sirene, iako na kraju ima perje.

Foto: Tanjug

Džuli Meklov je sigurno jedan od razloga zbog kog su se mnogi upitali:''Šta ste to obukle''? U škotkskom stilu, Džuli je prošetala neobičnu haljnu pa je delovala kao hodajuća zavesa.

Foto: Tanjug

Džulijan Mur je, pak, delovala kao da je ''očerupala'' pauna i od toga sašila svoju haljinu za ovogodišnji Met gala.

Foto: Tanjug

Dženifer Lopez pojavila se u plavoj haljini i delovalo je kao da je obukla spavaćicu, a potom uzela kućnu zavesu i umotala se u istu. Pored toga, glumica se odlučila za jednostavnu frizuru.

Foto: Tanjug

Supruga Farela Vilijamsa, Helena Lasičan, obukla je kombinezon u kom je izgledala kao da je u oklopu. Međutim, možda je samo imala želju da izgleda kao teletabis.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Gvinet Paltrou obukla je haljinu na jedno rame, koja je dugačka do njenih člankova i ima dubok šlic. Njen stajling sigurno nije bio za ovogodišnju Met gala večeru.

Foto: Tanjug

Donatela Versaće za ovu priliku ofarbala je kosu u žutu boju kako bi je uklopila sa zlatnom haljnim koju je ponela, a zajedno sa njom pozirala je i Kajli Džener koja je, naravno, došla u providnoj haljni dok je ispod imala veš u boji kože.

Foto: Tanjug

Kara Delevinj je imala vrlo upadljiv komplet, ali i frizurz. Manekenka je na glavi imala bukvalno nacrtanu kosu sa cirkonima.

Foto: Tanjug

Karolina Kenedi je još jedna od dama koja je dovela mnoge na ideju da se zapitaju šta je to haljnina. Ono što je ona obukla, ne može rečima da se opiše.

Foto: Tanjug

Gigi Hadid je prošetala je u neobičnoj haljnini u samodržaćim mrežastim čarapama koje su se videle.

Foto: Tanjug

Keti Peri je sve prisutne navela da se zapitaju da li su došli na cirkus ili je u pitanju Met gala? Ona je na svi imala čudnu cvenu haljinu, a preko nje i veo sa feserima na glavi.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Mnoge je iznenadila Kim Kardašijan koja je bila poprilično svedeno obučena što od nje niko nije očekivao na ovom događaju.

Foto: Tanjug

Rita Ora izgledala je kao da je uvijena u veliku crvenu mašnu, dok je na glavi imala zalepljene delove kose.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

I naravno, ni ovo veče nije prošlo bez skandal majstora - Rijane! Ona se pojavila u što sigurno nije bila haljna. Komplet na njoj bio je od svetnog printa, a mnoge je zanimalo kako je pevačica uopšte uspela da hoda u tome.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Autor: B. R.

#Bijonse | Beyonce Giselle Knowles - Carter

#Dakota Džonson

#Dženifer Lopez | Jennifer Lopez

#Džulija Roberts | Julia Roberts

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

#Met Gala

'