AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najpopularnije turske serije.

I večeras vas u hit turskoj seriji "Porodica mog oca" očekuju neverovatni zapleti i velika otkrića.

Besan zbog bola koji je njegova ćerka doživela, kada je Merta uhvatila u prevari, Edžin otac dolazi kod Kemala u firmu, kako bi razgovarao sa njim.

Međutim, razgovor je prešao u svađu, a svađa u fizički obračun kada ga je Kemal izbacio iz kancelarije.

Foto: Printscreen Youtube

Suzan dolazi i pokušava da smiri situaciju, ali joj Edžin otac govori kako je razvod od Kemala nešto najbolje što joj se dogodilo i da ne treba da žali, zbog čega ga je ošamarila.

Foto: Printscreen Youtube

Nilgunin brat Fadil razgovara sa njom i govori joj kako je nakon njenog venčanja otišao kod Kemala da mu se izvini, ali je video nešto šokantno.

Fadil odlučuje da pokaže sestri fotografije na kojima se Suzan i Kemal ljube. On ubeđuje Nilgun da ih je lično on zatekao kada je otišao da se izvini svom zetu i tada fotografisao. Ono što Nilgun ne zna je da je fotografije zapravo napravila kućna pomoćnica pre njenog venčanja sa Kemalom koji se tom prilikom ljubio sa Suzan protiv svoje volje.

Foto: Printscreen Youtube

Nilgun zbog ovih fotografija ostaje bez reči, beskrajno povređena.

Foto: Printscreen Youtube

Fadil, koji je sve ovo uradio u dogovoru sa Suzan, koja želi da razdvoji Nilgun i Kemala, kasnije je zove da joj kaže da je pokazao fotografije svojoj sestri, i do detalja joj opisuje njenu patnju.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Kako će se Nilgun suočiti sa Kemalom nakon ove izdaje, saznaćete u novoj epizodi najpopularnije turske serije "Porodica mog oca", večeras odmah posle serije "Beskrajna ljubav", samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Porodica mog oca

#Televizija Pink

#serija

'