AKTUELNO

Neki pogrešno misle da ne govorim o svojim privatnim problemima jer se ne brinem o zdravlju i da se samo oslanjam na ljubav i molitvu. To je daleko od istine, rekao je glumac.

Iako se već dve godine spekuliše kako popularni glumac ima rak, on je te priče demantovao, a onda je njegov kolega šokirao svet jednom izjavom.

Naime, Majkl Daglas je tokom gostovanja u emisiji Džonatana Rosa, rekao da njegov kolega i prijatelj, Val Kilmer boluje od raka jezika, isti vrste koji je i njemu dijagnostifikovan pre šest godina.

- Situacija ne izgleda dobro za Vala. Molim se za njega - rekao je tada Daglas.

Ta izjava zabrinula je Valove fanove, a sam glumac rešio je da se konačno oglasi.

- Volim Majkla Daglasa, ali nije dobro obavešten. Poslednji put sam sa njim pričao pre dve godine, kada sam ga zamolio da mi preporuči specijalistu koji može da mi postavi dijagnozu za kvržicu u grlu. Zbog toga sam morao da prekinem turneju sa svojom predstavom "Citizen Twain". Na kraju su me pregledali stručnjaci u Kaliforniji i zaključili da nemam rak - napisao je između sotalog bivši Betmen na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

On je iskoristio priliku da navede sve projekte na kojima je radio otkako se spekuliše da je teško bolestan, ali i da progovori o glasinama da zbog vere, "Christian Science", ne sme da se leči.

- Neki pogrešno misle da ne govorim o svojim privatnim problemima jer se ne brinem o zdravlju i da se samo oslanjam na ljubav i molitvu. To je daleko od istine - napisao je glumac i dodao da svi koji ne veruju da je zdrav, mogu da dođu u pozorište u Kaliforniji i gledaju ga uživo.

Iako je Daglas širio dezinformacije o njegovo zdravlju, Kilmer mu to ne zamera jer je Majkl dobar prijatelj sa vođama njegove vere.

Autor: M. Đurović

'