AKTUELNO

Mnogi su se zapitali otkud odluka da ostanu bez dobrog priliva novca.

Vest da se rijaliti "U korak sa Kardašijanovima" završava nakon 14 godina emitovanja šokirao je fanove popularne porodice, koju je proslavio ovaj format.

Prvo se iz rijalitija povukao Rob, zatim i Kortni, ali niko nije očekivao da će porodica Kardašijan prekinuti emitovanje svog šou programa. Kako su poslednjih godina popularnu porodicu pratili skandali i brodolomi, ne čudi što su odlučili da svoj život ne daju javnosti na tacni.

View this post on Instagram

To our amazing fans - It is with heavy hearts that we’ve made the difficult decision as a family to say goodbye to Keeping Up with the Kardashians. After what will be 14 years, 20 seasons, hundreds of episodes and numerous spin-off shows, we are beyond grateful to all of you who’ve watched us for all of these years – through the good times, the bad times, the happiness, the tears, and the many relationships and children. We’ll forever cherish the wonderful memories and countless people we’ve met along the way. Thank you to the thousands of individuals and businesses that have been a part of this experience and, most importantly, a very special thank you to Ryan Seacrest for believing in us, E! for being our partner, and our production team at Bunim/Murray, who’ve spent countless hours documenting our lives. Our last season will air early next year in 2021. Without Keeping Up with The Kardashians, I wouldn’t be where I am today. I am so incredibly grateful to everyone who has watched and supported me and my family these past 14 incredible years. This show made us who we are and I will be forever in debt to everyone who played a role in shaping our careers and changing our lives forever. With Love and Gratitude, Kim

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Skandalozne objave i nervno rastrojstvo repera Kanjea Vesta

Sve je krenulo kada je reper Kanje Vest odlučio da se kandiduje na američkim predsedničkim izborima, a Kim je navodno bila protiv njegove odluke. On je održao prvi miting u sklopu predsedničke kampanje i najviše pažnje posvetio je abortusu, rekavši da je njegova majka "spasla njegov život", pošto je otac želeo da ona abortira.

Onda je jecajući u suzama, rekao da mu se ukazao Bog tokom trudnoće Kardašijanke, pa su odustali od abortusa. Reper je zatim otišao na imanje u Vajomingu, a svojim objavama na Tviteru tada je srozao svoju porodicu. On je napisao da je Kim htela da ga smesti u ludicu i da je pokušao da se razvede od nje.

Prozvao i svoju taštu Kris Džner objavivši poruke koje joj je poslao i tada je molio da prestane da ga ignoriše prilikom jedne poslovne odluke. Međutim, Kanje je nastavio sa objavama i okrivio Kris da je prodala eksplicitni snimak svoje ćerke, odnosno njegove žene.

Nakon reperovih skandaloznih objava, koje su ubrzo i obrisane, Kardašijanova je javno iznela da je njen suprug bolestan: "Život sa bipolarnim poremećajem nije ga sputao u ostvarenju njegovih snova i kreativnih ideja, bez obzira koliko veliki se oni činili. To je deo njegove genijalnosti".

Kanje se zatim javno izvinio svojoj supruzi, a pri njihovom prvom susretu, posle skandala, Kardašijanka je uslikana u suzama. Međutim, supružnici su "zaboravili" na incident, te su nastavili svoj život baš tamo gde su stali.

Foto: Tanjug AP/Evan Agostini/InvisionAP

Kortni se povukla iz porodičnog rijalitija nakon tuče sa Kim

Kim, Kortni, Kloi i Kendal pričale su o učešću u porodičnom rijalitiju, a Kim je naglasila da se ona i Kloi, i kada su "mrtve bolesne pojavljuju se na snimanju".

Kim je pred svima rekla da je Kortni briga za neke stvari i da se uvek drži po strani, što je razbesnelo Kortni koja je prvo flašom gađala svoju sestru i gurnula je na pod, nakon čega je Kim pobesnela i krenula da je udari, a zatim je rekla: "Nikada mi ne prilazi na taj način".

Njih dve su se držale za ruke braneći se jedna od druge, a onda je Kim pesnicom udarila Kortni i šutnula je nogom u predelu stomaka, nakon čega joj je sestra uzvratila.

Kim i Kortni su se udarale rukama, a Kloi je jedva uspela da ih razdvoji ponavljaući: "Moje dete spava", "Koliko vas dve imate godina?", dok je Kendal šokirana gledala u svoje sestre.

Foto: Printscreen YouTube/Keeping Up With The Kardashians

Očuh Kardašijanki promenio pol i postao Kejtlin Džener, porodica ga u početku nije prihatila

Očuh Kardašijanki, nekadašnji olimpijski prvak Brus Džener promenio je pol i postao Kejtlin. On je nedugo nakon razvoda od Kris Džener objavio da se oseća kao žena u telu muškarca i da je započeo proces tranzicije.

- Ja sam ja! Osoba. Nisam zatočen u bilo čijem telu. Moj mozak je mnogo više ženski nego muški. U svakom pogledu, ja sam žena. Ljudi to ne razumeju, i vide me kao mačo muškarca, ali moje srce i duša i sve što radim u životu, to je moja ženska strana. Nisam genetski tako rođen... Ja i dalje imam sve muške "delove", ali to ne menja činjenicu da sam ja žena - rekao je tada Brus.

Kamere su zabeležile da se porodica teško nosila sa njegovom odlukom koju u početku nisu mogli da prihvate. Kejtlin i Kloi od tada ne pričaju, a bila je i neprijatna situacija kada je Kejtlina ćerka Kendal Džener zabranila ocu da se pojavi na reviji Viktorije sikret u kojoj je učestvovala, i to kako sva pažnja ne bi bila usmerena na njega.

Kloi je nekoliko sati pred porođaj prevario dečko, a godinu dana kasnije se ljubio sa Kajlinom drugaricom

U javnosti se 2018. godine pojavio snimak na kojem se otac Kloinog deteta Tristan Tompson ljubi sa nepoznatom devojkom u klubu. Nepoznata devojka sa dugom, ravnom, smeđom kosom je prvo razgovarala sa Tompsonom, a potom su se približili jedno drugom, pa je došlo i do poljupca.

Snimak su objavili strani mediji nekoliko sati pred porođaj Kardašijanke, ali je Kloi zbog svoje i Tristanove ćerke odlučila da oprosti košarkašu. Međutim, on se na tome nije zaustavio, pa se nekoliko meseci nakon toga na svojoj kućnoj žurki ljubio sa Džordan Vuds, najboljom drugaricom Kloine sestre Kajli.

Foto: Instagram.com/khloekardashian

Zbog skandala godinama unazad koje su Kardašijanovi proživljavali pred kamerama, mnogi misle da je upravo ono što je Kanje uradio kap koja je prelila čašu, te da je popularna porodica donela odluku o prekidanju emitovanja rijaliti šoua.

Autor: N.V.

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

#Kloi Kardašijan | Khloe Kardashian

#Kortni Kardašijan

#U korak sa Kardašijanima