AKTUELNO

Muzička zvezda u februaru ove godine okončala je vezu sa 20 godina mlađim glumcem, a sada se obrela u zagrljaju starijeg čoveka.

Vesti o novom dečku poznate pevačice Kajli Minog šokirale su njene fanove.

Kako tvrdi jedan australijski magazin, slavna pevačica već nekoliko nedelja u tajnosti se viđa sa princom Endruom. Njih dvoje navodno su se zbližili nakon što je ona u februaru okončala vezu sa 20 godina mlađim glumcem Džošuom Sasom, za kojeg je bila verena. Oni su trenutno nerazdvojni, a Endru je zaljubljen do ušiju.

Foto: Instagram

Njih dvoje su počeli da se viđaju nakon što je Endru (57) kontaktirao Kajli (48) da joj pruži podršku nakon što je ona okončala vezu sa 29-godišnjim Sasom. Ove vesti obradovale su kraljevsku porodicu.

Foto: Wikipedia

Kajli je neko koga bi kraljica Elizabeta rado primila u porodicu otvorenih ruku. Svi se nadaju da će veza potrajati - kaže izvor.

Foto: Instagram

Inače, Kajli je u februaru Džošuu isterala iz njihovog zajedničkog doma, nakon što je otkriveno da ju je on varao sa koleginicom, španskom glumicom Martom Milans (34). To je bila još jedna u nizu propalih veza australijske pevačice, koja se zabavljala sa Džejsonom Donovanom, Majklom Hačinsom, Oliverom Martinezom, Lenijem Kravicom i Andresom Velenkosom.

Autor: Pink.rs

#Kajli Minog

#pevačica

'