AKTUELNO

Ne mogu da se dogovore oko starateljstva.

Anđelina Džoli zatražila je da se promeni privatni sudija koji prati slučaj njenog razvoda od glumca Breda Pita. Takođe, ona vodi i bitku za starateljstvo nad šestoro zajedničke dece koja traje od 2016. godine.

Foto: Tanjug AP

Prema rečima glumice, sudija Džon V. Ouderkirk treba da bude smenjen iz postupka razvoda. Kako Anđelina tvrdi on je u bliskom odnosu sa advokaticom njenog bivšeg supruga Breda Pita.

Ipak s druge strane, izvor blizak ovom paru kaže da je to samo Anđelinina taktika da odloži razrešenje slučaja, jer smatra da stvari trenutno ne idu u njenu korist. Glavni razlog zbog čega njih dvoje ne mogu da se dogovore je starateljstvo nad decom.

Foto: Tanjug AP/Richard Shotwell/InvisionAP

Džoli pokušava da otpusti privatnog sudiju koji nadgleda njihov slučaj razvoda. Ona ima pravo na to, ali ako je mislila da je na dobrom putu u ovom pravnom postupku, to ne bi trebalo da čini. Ovo je klasičan slučaj kada neko očekuje lošu odluku suda i pokušava da odloži postupak tražeći novog sudiju. Njen potez je veoma neobičan, ona odugovlači – rekao je izvor blizak njima.

Autor: Pink.rs