AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu emisiju najpopularnijeg dečjeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima.

I ovog petka zabava je zagarantovana u najgledanijem dečjem muzičkom takmičenju na ovim prostorima "Pinkove zvezdice".

Foto: Printscreen Youtube

Na samom početku sedmog kruga, očekuju vas nova pravila, odlučan žiri, ali i svetski nastupi najtalentovanije dece u regionu.

Roko Blažević još jednom je uspeo da interpretacijom pesme "Purple Rain" pokojnog Prinsa, naježi žiri i ostavi njih, ali i publiku bez reči.

Foto: Printscreen Youtube

- Ubio je, sabio je, sve je uradio - rekao je Sale Cvetković tokom njegovog nastupa, a ni ovog puta Goca Tržan nije mogla da ostane ravnodušna na njegov glas.

Foto: Printscreen Youtube

- Tvoje pevanje je potpuno nestvarno, u svakom smislu te reči. Ovo je bilo svetsko izvođenje - rekla je Goca, dok mu je Leontina Vukomanović rekla da je van svake konkurencije.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ovog petka, na sceni će se predstaviti i najmlađe Zvezdičice - nastup Jovane Radonić čekao je ceo region, a ona je ponovo šarmirala žiri svojim izvođenjem pesme "Čardaš" Đoleta Balaševića.

Foto: Printscreen Youtube

- Ti si bila jedna dušica, slatkica, jedna Zvezdičica i pesmičica je bila sjajna - rekao je Sergej Ćetković imitirajući Saleta.

Foto: Printscreen Youtube

Neka vam praznični vikend počne vašim omiljenim dečijim muzičkim takmičenjem u regionu "Pinkove zvezdice", u petak, 14 aprila, od 21:30h samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Goca Tržan

#Jovana Radonić

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#Roko Blažević

#Sale Cvetković Tropico

#Sergej Ćetković

'