AKTUELNO

Ona i njen imućni suprug navodno su pre venčanja, koje su zvanično objavili u januaru 2012. godine, potpisali predbračni ugovor.

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to navodno zbog njegove ljubomore i opsesivne kontrole koju više nije mogla da trpi.

Dženet i njen imućni suprug navodno su pre venčanja, koje su zvanično objavili u januaru 2012. godine, potpisali predbračni ugovor, u kom je navedeno da pevačica dobija 100 miliona dolara ukoliko ostane u braku sa Al Manom najmanje pet godina.

Takođe, navedeno je da se cifra udvostručava ukoliko dobiju dete, a poznato je da je pevačica pre nešto više od tri meseca na svet donela sina Eisa.

Svim stranim medijima upalo je u oči da je Dženet, slučajno ili namerno, porođajem koji se dogodio pred Novu godinu, ispunila baš sve obaveze iz predbračnog ugovora, a samo nekoliko meseci kasnije – zatražila razvod.

Da bude jasnije, da je do razvoda došlo pre isteka pete godine braka, Dženet ne bi dobila ni dolara!

Ipak, sa Dženetine strane tvrde drugačije.

Izgleda kao da je to trka za novcem, međutim, nije reč o novcu. Dženet nikada nije imala preduge veze. Brak nije za nju, ona nije za brak – rekao je pevačicin rođak.

I nešto ranije, izvor blizak Dženet objasnio je kako se pevačica ne slaže sa suprugovim konzervativnim shvatanjima:

Ona voli da ima kontrolu. Al Mana joj je to oduzeo i nije bila srećna zbog toga. Želi da opet bude ona stara Dženet Džekson, a ne gospođa Visama al Mana.

Inače, bogatstvo Visama al Mana procenjuje se na oko milijardu dolara, dok je Dženet Džekson “teška” 150 miliona dolara. Za sada.

Autor: Pink.rs

#Brak

#Dženet Džekson

'