AKTUELNO

Željkov patent, koji predstavlja pravu poslasticu za sve one koji vole ekstremne sportove i adrenalin, a u prilog tome ide činjenica da će se turbo mlaznice prodavati na svetskom nivou.

Vlasnik “Pink Media Group” Željko Mitrović, kao veliki ljubitelj ekstremnih sportova i inovacija, predstavio je nedavno jedan od desetak patenata koje je planirao za ovo leto: turbo mlaznice za skejt, rolere i bicikl. 

Ovaj patent izazvao je i veliko interesovanje Željkovih pratilaca na društvenim mrežama, koji su mogli da prate ceo proces: od nastanka patenta, priprema za testiranje, pa sve do samog testiranja na kopnu i u vazduhu, uz pomoć pokretne hidraulične platforme za parasejling, koja je takođe Željkov patent.

Foto: TV Pink Printscreen

Željko je čak turbo mlaznice testirao u i svakodnevnom saobraćaju - u zoru je uz pomoć ovog patenta vozio skejt oko Slavije i snimio promotivni video za čuvenu londonsku robnu kuću “Selfridges”, u lojoj će se turbo mlaznice naći u slobodnoj prodaji od 1. oktobra, dok će se od novembra prodavati u Parizu i Njujorku.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom jučerašnjeg dana, Željko je odlučio da pokaže kako turbo mlaznice funkcionišu u vožnji rolera. On je svoj patent testirao u kompleksu najgledanijeg rijalitija “Zadruga”, što je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Uspešno sam završio i testiranje mojih mlaznica na običnim rolerima! Za sve neverne Tome, evo kako mlaznice rade i sa najobičnijim rolerima bez ikakvog električnog pogona, osim samih mlaznica! Sila potiska je neverovatna i sad konačno može da krene i serijska proizvodnja! - napisao je Željko uz video, koji na Instagramu ima skoro 140.000 pregleda i više od 600 komentara.

Željkov patent, koji predstavlja pravu poslasticu za sve one koji vole ekstremne sportove i adrenalin, a u prilog tome ide činjenica da će se turbo mlaznice prodavati na svetskom nivou.

Željko je do sada, pored turbo mlaznica predstavio i pokretnu hidrauličnu platformu sa vitlom za kopneni parasejling, što je samo deo patenata najavljenih za ovo leto. Najvažniji patent je svakako leteći automobil (flying car), a Željko je nedavno sa pratiocima na Instagramu podelio kako teku pripreme. Prema procenama, prvi leteći automobil trebalo bi da bude završen 1. avgusta, dok će probnu vožnju iznad Beograda izvršiti u periodu od 1. do 7. avgusta.

Autor: M.Đ.

#Zadruga

#patent

#turbo mlaznice

#Željko Mitrović