AKTUELNO

Ćerka slavnog repera danas ima 22 godine i, prema mišljenju mnogih, prava je lepotica.

Maršal Brus Maters, poznatiji pod umetničkim imenom Eminem, smatra se najboljim belim reperom svih vremena i tokom svoje gotovo tri decenije duge karijere, nizao je uspeh za uspehom.

Međutim, Eminem je češće bio na meti tabloida zbog svog privatnog života, koji je bio više nego turbulentan.

Osim borbe sa zavisnošću od narkotika, Eminem je imao i buran ljubavni život - dva puta se ženio istom devojkom, Kimberli En Skot.

Njih dvoje upoznali su se kada je ona imala 13, a on 15 godina, a dve godine kasnije pobegla je od kuće sa sestrom bliznakinjom i uselila se kod repera i njegove majke.

Kasnije su započeli vezu, koja je, doduše, bila ispresecana čestim raskidima, a 1995. godine dobili su ćerku Hejli, da bi se četiri godine kasnije venčali.

Foto: Printscreen Youtube

Ipak, bračna idila nije dugo trajala, te su se 2001. godine razveli, da bi se ponovo venčali u januaru 2006. godine.

Ni ovo pomirenje nije potrajalo, te su se razveli posle samo četiri meseca, a dogovorili su se da dele starateljstvo nad ćerkom.

Eminem nikad nije krio koliko voli svoju ćerku i koliko mu je ona pomogla da se izbori sa svim problemima, a Hejli svi pamte sa čuvene fotografije sa poznatim tatom.

Međutim, Hejli više nije devojčica - porasla je u zgodnu dvadesetdvogodišnju devojku, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama.

Prema mišljenju mnogih, Eminemova ćerka je postala prava lepotica, a na žalost mnogih mušakraca, već neko vreme je u srećnoj vezi.

Pogledajte u nastavku kako izgleda atraktivna Hejli.

Autor: M. Đ.

#Eminem

#Hejli Skot | Halie Scott

#Reper

#ćerka

'