AKTUELNO

Javnost ne prestaje da bruji o njima!

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl iznenadili su javnost kada su saopštili da su odlučili da se povuku sa kraljevskih dužnosti, a iako je od tog trenutka prošlo skoro dva meseca, javnost ne prestaje da bruji o njima. No, poslednji potez nekadašnje glumice sada je tek šokirao javnost.

Foto: Tanjug AP/Steve Parsons

Naime, Hari i Megan će do kraja marta morati da ispoštuju sve kraljevske obaveze koje imaju, a od 31. marta kreće period tranzicije koji će trajati 12 meseci. Odmah nakon toga, već u maju, Megan će se pojaviti na crvenom tepihu na čuvenom događaju "Met gala", ali bez svog supruga!

Kako se navodi, ona će 4. maja prošetati crvenim tepihom u pratnji urednika britanskog magazina "Vog" Edvardom Eninfulom.

Met Gala jasno određuje ko je ko u šoubiznisu. Naravno da je Megan jedno od imena na vrhu liste – rekao je izvor za britanski “The Sun” i dodao:
Edvard i njegov tim uzbuđeni su što će baš vojvotkinja od Saseksa ići sa njima. Iako se iskreno vole, Megan želi da povremeno izađe i bez Harija, naročito jer želi da ponovo izradi svoje ime u Holivudu.

Foto: Tanjug AP/Frank Augstein

Izvor je otkrio za ovaj medij da se Megan odlučila za “glamurozni androgeni” izgled. To će ujedno i biti tema ovogodišnje Met Gale. Naime, raskošna zabava ove je godine biće inspirisana “Orlandom” Virdžinije Vulf.

Bakingemska palata još uvek nije komentarisala ove navode. Samim tim, još uvek nema ni zvanične potvrde da će Megan crvenim tepihom po prvi put prošetati bez Harija.

Autor: N. V.

#Princ Hari

#megan markl

'