AKTUELNO

Glumica se razvela od njega nakon samo godinu dana braka i pet godina veze, a dobila je odmah i privremenu zaštitu od Depa zbog nasilja.

Drama između glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge i glumice Amber Herd ne prestaje. Dep je Amber tužio zbog kaljanja ugleda i časti i od nje traži odštetu od 50 miliona dolara zbog članka koji je glumica napisala za The Washington Post 2018. godine. 

Amber je ambasadorka za ženska prava u Američkom savezu za građanske slobode pa je svoj ugled iskoristila i za članak u kojem stoji kako ju je Dep zlostavljao u braku. S obzirom na to da se par povlači po sudovima poslednje četiri godine, ne čudi kako su otkriveni prljavi detalji para koji je u braku bio od 2015. do 2017. godine. 

Foto: Tanjug AP/Rich Fury

Tako su isplivale i poruke koje je novinarka portala Pejdž Siks Emili Smit objavila, a koje su šokirale javnost. Poruke koje je Dep slao svom prijatelju i glumcu Polu Betaniju, pročitane su na preliminarnom saslušanju na sudu u saveznoj državi Virdžiniji. 

Idemo da spalimo Amber! Idemo da je utopimo pre nego što je zapalimo!!! Posle ću je po*ebati da se uverim da je mrtva - piše u poruci koju je Dep poslao još 2013. godine.

Foto: Tanjug AP/Suzanne Plunkett

Pročitan je i drugi niz poruka iz maja 2014., u kojima piše kako je Dep Amber udarao i bacao čizmu na nju pre nego što se onesvestio od opijata pod kojima je bio. 

Popio sam pola boce viskija, hiljadu Red Bulova i votki, pilula, dve boce šampanjca u avionu - piše Dep Betaniju.

Ipak, Depovi advokati tvrde da je Herdova sve izmislila.

Autor: Pink.rs

#Amber Herd | Amber Heard

#Džoni Dep | Johnny Depp

#glumac

'