AKTUELNO

Šok!

Svet ne prestaje da bruji o postupku princa Harija i njegove supruge Megan Markl da se povuku sa svojih kraljevskih dužnosti i postanu samostalni, a sada su u javnost isplivale nove informacije.

Foto: Tanjug AP/John Stillwell/Pool Photo

Megan Markl, navodno, smatra da su njen muž Hari i ona zapravo žrtve "Megzita", kao i da su sve zabrane koje su usledile samo osveta kraljice Elizabete.

Kako pišu strani mediji, ona je podelila ovo sa svojim prijateljima, i to nakon novog upozorenja da moraju prestati da koriste kraljevske titule.

- Megan kaže da su oni morali da izdaju javno saopštenje, jer nisu ni imali drugog izbora. Misli da su oni jedini koji treba da se osećaju uvređenima. Insinuacije da iskorišćava kraljevske privilegije za nju su apsurdne -  kaže izvor za Dejli mejl.

Foto: Tanjug AP/Frank Augstein

Izvor dalje govori kako Megan ističe da je kraljica bila pod pritiskom da donese onakve odluke, jer je Hari bio njen mezimac, a drugi to nisu mogli da podnesu.

- Tvrdi da će se ona i Hari izdići iznad tuđe ljubomore i zavisti i posvetiti se tome da budu najbolji roditelji svom sinu - navodi izvor.

Podsetimo, Hari je trenutno u Velikoj Britaniji, dok je Megan još uvek u Kanadi. Na konferenciji u Edinburgu Hari je izjavio da ga ne zovu princem, već samo - Hari.

Autor: N. V.

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari

'