AKTUELNO

Za razliku od mnogih, poznati par zna kako da se hrani zdravo.

Najplaćeniji model na svetu i njen suprug, profesionalni igrač američkog fudbala, zajedno su unajmili ličnog kuvara, koji je osmislio za njih ishranu na biljnoj bazi.

Ime tog srećnog čoveka je Alen Kembel, a on je nedavno dao intervju o njegovom odnosu sa Žizel i Brejdijem, kao i šta on kuva za njih i njihovu decu svaki dan.

Kako tvrdi Kembel, to su ručkovi i večere, plus dehidrirane "voćne rolnice" - grickalice za decu. On otkriva da 80 odsto onoga što jedu jeste povrće i da koristi samo sveže, organske sastojke.

-Dakle, 80 posto onoga što jedu je povrće. Kupujemo uvek najsvežije povrće. Ako nije organsko, mi ga ne koristimo. I integralne žitarice: smeđi pirinač, proso, pasulj. Preostalih 20 posto je rezervisano za posno meso, pačetinu i i piletinu. Što se tiče ribe, uglavnom kuvamo divljeg lososa - rekao je kuvar.

-Ne beli šećer. Ne belo brašno. Ja koristim sirovo maslinovo ulje, ali nikad ne kuvam sa maslinovim uljem. Ja kuvam samo sa kokosovim uljem. Masti kao što su ulje od repe pretvaraju se u trans masti. Koristim himalajsku roze so zbog natrijuma. Nikada ne koristim jodiranu so - dodao je on.

On je rekao da nema kafe sa mlekom i dodao da deca jedu voće, kao i da Tom jede banane, ali u napitku.

'