AKTUELNO

Nakon njene interpretacije žiri je imao samo reči hvale.

Tijana Jovović iz Nikšića ima 20 godina i stručnom žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavila se pesmom Goce Tržan ''Zagrli''.

- Dobra si pevačica i lepa je pesma. Ali si non-stop kasnila, pa si žurila. Imaš samo mali problem sa ritmom, samo malo povedi računa o tome. U principu si dobra pevačica - kazala je Dara.

Foto: TvPink Printscreen

- Imaš bogat i moćan glas. Ljuta sam što nisi izabrala zahtevniju pesmu. Ovo je meni omiljena pesma Goce Tržan, ali je mnogo tužna - dodala je Maja Nikolić i predložila da sledeći put peva pesmu od Kaliopi.

- Otpevala si ovu pesmu baš onako kako treba da zvuči. Donela si to na svoj način i meni je ovo bilo potpuno fenomenalno - oduševljena je bila Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Mico, ovo je bilo sasvim korektno, ništa posebno, ali iskreno rečeno njih dve su lepše od tebe, ali si bolje otpevala od njih - iskrena je bila Zorica.

- Tijana ti si i lepa i zgodna i lepo pevaš i meni je sve potaman. Ništa ja tu ne bih dirao - rekao je Šaban.

- Lepota je relativna stvar, a mi smo ovde da ocenimo glas, a devojka odlično peva - dodala je Maja Nikolić.

Posle Tijane, nastupila je Nina Stanimirović koja ima 21 godinu i dolazi iz Beograda. ona se predstavila pesmom ''Ti si taj što luduje'' koju izvodi Maja Odžaklijevska.

- Moram da konstatujem da su sve desetke bile sa broja četiri i to govorim u svoje ime. Lepa, energična i sa svim onim što treba da digne i ti znaš, umeš i možeš - istakla je Zorica Brunclik.

Foto: TvPink Printscreen

- Nina, ja ovu muziku nekako najmanje preferiram. Zaintrigirao me je taj tvog glas koji je poigrava sa ovom pesmom. Ti si to maestralno otpevala. Posle svake fraze ti stigneš i da se nasmeješ i to me je kupilo - pohvalio je Šaulić Ninu.

- Maja je moja estradna mama koja je bila uz mene uvek i koja me je načuila i disanju . Ti si to tako dobro izvela, ali je fenomenalno - iskrena je bila Maja.

- Ti si vrhunski pevač i ovo jako dobro i moćno zvuči u tvom izvođenju. Jako mi se dopada ovaj tvoj stil. Ti si dobitna kombinacija. Ti si mi večeras fantastična - objasnila je Dragana Mirković.

Foto: TvPink Printscreen

- Lepo izgedaš, lepo pevaš, prava Pinkova zvezda. Ako tako nastaviš, možda dođeš i do pobede - rekla je Dara.

Članovi žirija su glasali i u četvrti krug direktno prošli su Nina Stanimirović i Tijana Jovović. U baražnom delu ponovo su pevale Anđela Ulićević i Sara Reljić nakon čega je u dalje takmičenje prošla Sara Reljić.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'