AKTUELNO

Policija je tragala za njim zbog silovanja desetogodišnje devojčice.

Manuel Pons Sančez iz Španije učestvovao je u britanskom muzičkom takmičenju "X Faktor" 2009. godine i istovremeno je radio u jednoj liverpulskoj bolnici, dok ga je policija tražila zbog silovanja desetogodišnje devojčice.

Četrdesetšestogodišnji Sančez  impresionirao je Sajmona Kauela svojim izvođenjem pesme "With or Without You" grupe U2. Prošao je kroz nekoliko krugova, sve do "boot" kampa. Publika u studiju, kao i žiri, bili su oduševljeni njegovim nastupima i niko nije mogao ni da posumnja da je ovaj pevač amater počinio gnusni zločin.

Foto: YouTube screenshot

Manuel Pons Sančez uhapšen je prošlog avgusta i osuđen na 23 godine i šest meseci zatvora. Na suđenju su otkriveni potresni detalji zločina, uključujući i to da je pedofil žrtvu vezao za krevet i tukao, te da se ona i danas suočava sa posledicama onog što joj je uradio.

Majka žrve prijavila je Sančeza policiji 2007. godine, kada je izdat i nalog za njegovo hapšenje, ali on je tri godine ranije pobegao u Veliku Britaniju. Zaposlio se u bolnici u Liverpulu kao deo pomoćnog osoblja, da bi se potom prijavio za šou "X Faktor". Detalji njegovog hapšenja nisu poznati.

Autor: Pink.rs

#Pedofil

#emisija

'