AKTUELNO

Njen dan počinje već u pet ujutru.

Američka glumica Blejk Lajvli i njen suprug Rajan Rejnolds početkom oktobra prošle godine dobili su treće dete čije ime još uvek kriju. Zvezda serije "Tračara" u jednom intervjuu otkrila je kako je uspela da skine višak kilograma nakon trećeg porođaja.

Budim se oko pet ujutro, ali samo zato što imam određene obveze koje uključuju moje kćerke. Doručkujem s njima, družim se s njima i vežbam s njima. Ne želim da se budim ranije, nisam Dvejn Džonson, ja ipak moram spavati - izjavila je Blejk i dodala kako su njena deca kao prsluci sa tegovima jer sve vreme vise na njoj.

Foto: Tanjug/Evan Agostini

Ustanem i vežbam sa svojim devojčicama. Koristim ih kao tegove. Umesto da nosim prsluk s tegovima, nosim svoju decu - komentarisala je američka glumica.

Objasnila je da ćerke Džejms (4) i Inez (2) ne koristi za izvođenje opasnih vežbi.

Dodatno me motiviše kad su one sa mnom, htela ja to ili ne - objasnila je Blejk i dodala kako petočlana porodica najviše muke muči sa spavanjem:
Moja deca zaista nikada ne spavaju. Moramo nešto smisliti. Imali su krevetić koji je bio poput mini igraonice u koji bih se zavukla i pevala im sve dok ne učvrste san. Na kraju uvek i ja zaspim - zaključila je Blejk.

Autor: Pink.rs

#Blejk Lajvli | Blake Lively

#Porodica

#deca

#glumica

'