AKTUELNO

Od tvorca serije “Sever jug” stiže novo ostvarenje!

Gledaoci u Srbiji uskoro će na najgledanijoj komercijalnoj televiziji moći da prate novu tursku visokobudžetnu telenovela “Zakletva”, koja se snimala tokom 2019. godine. Kao što je millionski auditorijum navikao, ovo je još jedna u nizu veoma popularnih serija koje će se emitovati na ružičastoj televiziji.

Priča prati skromnu i lepu devojku Rejhan, koja je odrasla na selu, odgojena prema tradicionalnim načelima. Nakon smrti majke, Rejhan ostaje siroče, ali joj se život potpuno neočekivano menja. Želeći da obuzda svog razmaženog i neodgovornog sina Emira, Rejhanin stric Hikmet je dovodi u Istanbul kako bi ih venčao. Rejan se na početku protivila tome, ali kako posle smrti majke nema nikoga na svetu osim Hikmeta, obećeva mu da će pristati na taj brak.

Foto: Promo

Emir isprva ne želi da se oženi jer previse voli svoju slobodu, ali Hikmet uspeva da ga prisili na brak. Zbog toga što je nateran na to, Emir se zaklinje da će se prema Rejhan ponašati toliko loše, da će sama zatražiti razvod od njega, a on će povratiti svoju slobodu. Njihov brak ne prihvata ni njegova majka Džavidan, koja od tog trenutka, kao i sam Emir, čini sve da Rejhan zagorča život u kući. Ona jedinu utehu pronalazi u stricu Hikmetu i Emirovoj sestri Suni, koja je bolesna.

Foto: Promo

Još jedna prepreka Emirovom i Rejhaninom braku je beskrupulozna devojka Čemre, koja je sve vreme je čekala priliku da se uda za njega. I Džavidan je planirala da upravo ona postane snajka njihove porodice, a Hikmetova odluka da Emir oženi Rejhan izazvaće razarajući bes kod Čemre, koja će na sve načine pokušati da skloni Rejhan sa svog puta.

Foto: Promo

Uprkos svim protivljenjima i na Hikmetovo insistiranje, Emir i Rejhan se venčavaju, a on počinje da sprovodi svoj plan u delo. Rejhan se zaljubljuje u Emira, a on je nesvestan činjenice da će ga njena ljubav i dobrota promeniti.

Da li će Emir zavoleti Rejhan i da li će uprkos svemu ostati u braku, saznaćete kada serija “Zakletva” počne da se emituje na TV Pink!

Foto: Promo

Uloge Rejhan i Emira poverene su mladim glumcima Ožge Jagiz i Gokberku Demirčiju, kojima je ovo bio najznačajniji projekat na kom su radili. Hikmeta igra Berkant Muftuler, kog je domaća publika upoznala kroz seriju “Beskrajna ljubav”, Džavidan igra Gul Arkan, Sunu je otelotvorila Sila Turkoglu, dok lik Čemre tumači Džejda Olguner.

Scenario za seriju potpisuje Nazmije Jilmaz, dok su za režiju zaduženi reditelji Serkan Mut i Ajhan Ozen, koja je režirala seriju “Sever jug”, koja se tokom 2012. godine emitovala na TV Pink!

Neverovatnu  priču o ljubavi koja se rađa uprkos svim preprekama i jazu između tradicije i modernog sveta, gledaćete uskoro na TV Pink, kada vrhunska turska serija “Zakletva” počne da se emituje.

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Yemin

#Zakletva

#serija

'