AKTUELNO

Ne mogu da poveruju kakva nesreća se dogodila!

Vest koja je definitivno rastužila svet jeste da je poginuo slavni košarkaš Kobi Brajant. Svetske poznate ličnosti su sa nevericom prihvatili informaciju da čuvenog sportiste više nema.

- Ne mogu da verujem. Uvek si me ohrabrivao, mamba (mamba je bio nadimak Kobija Brajanta)... Volim te, čoveče - napisao je Džastin Biber i objavio sliku sa Kobijem.

U neverici je bila i Maraja Keri.

- U šoku sam sada! Počivaj u miru, Kobi - napisala je pevačica.

- Ovo ne može da bude istina, nema šanse! Boli me srce - napisala je Kloi Kardašijan.

- Šokirana i slomljenog srca. Prerano. Počivaj u miru, legendo. Bila sam tvoj fan, doneo si toliko sreće u moj život. Šaljem ljubav, snagu i najdublje saučešće dragoj porodici - napisala je manekenka Điđi Hadid.

- Ne mogu da verujem u ovo... Počivaj u miru, kralju... Razmišljam o Vanesi (Kobijevoj ženi) i njihovoj prelepoj deci tokom ovog vremena... - neutešna je bila manekenka Bela Hadid.

- Užasnuta sam vešću da smo izgubili našeg cenjenog Kobija Brajanta. Reči ne mogu da izraze našu tugu. Ljubav i molitve za Vanesu i Kobijevu porodicu u ovo vreme - napisala je Kris Džener.

I pevačice Nikol Šerzinger i Dženifer Lopez ne mogu da se pomire sa činjenicom da Kobija i njegove trinaestogodišnje ćerke više nema.

Srce mi se slama zbog Kobija i svih onih koje je pogodila ova strašna tragedija. Šaljem molitve i ljubav njihovoj porodici. Ništa nije obećano u ovom životu, ne možemo ništa uzimati zdravo za gotovo. Počivaju u miru, prinče naš - napisala je Nikol.
Dok gledam Kobijeve slike, Aleks i ja pričamo o uspomenama koje imamo sa njim. Ovo je istina koja se najviše čuje - porodica je najvažnija. Osećamo tugu zbog ovog gubitka, ali to je ništa u odnosu na to kroz šta Vanesa prolazi sada. Šaljem ljubav i molitve tebi, tvojoj deci i svima koji su pogođeni ovom strašnom nesrećom. Najgora stvar na svetu je izgubiti dete i supruga u jednom danu. Vanesa, molim se da imaš snage i da te Bog vodi korak po korak. Kobi, značio si mnogima mnogo i nedostajaćeš nam zauvek. Hvala ti za sve, što si bio inspiracija i heroj - napisala je Dženifer Lopez
View this post on Instagram

Family. As I scrolled through Kobe’s feed, and Alex and I talk memories and moments we remember about him ... this is the truth that rings out the loudest ... family is what matters most. We are all feeling sadness from this loss, but all I can think of is that it is a grain of sand compared to what Vanessa must going through right now. I am sending all of my love and praying for you, your children and the other families involved in today’s tragic turn of events. The most unfair thing in life is to lose a child and husband on the same day. Vanessa, I pray for your strength and that God guides you each step of the way through this unimaginable heartbreak. To the other families who are suffering from this unthinkable tragedy, may God be with you all. Kobe you meant so much to so many and we will miss you forever. Thank you for your work ethic, your inspiration and your heart. #hero #legend #husband #father 😢🙏🏼💔

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

#Poznati

#oproštaj

'