AKTUELNO

Nova turska serija uskoro će oduševiti milionski auditorijum Pink televizije.

Verna publika Pink televizije uskoro će imati priliku da uživa u novoj seriji "Porodica mog oca", koja je u Turskoj proglašena najpopularnijom TV serijom.

Foto: Printscreen Youtube

Reč je o uzbudljivoj priči o čoveku koji se zbog odluka i poteza iz prošlosti našao između svoje porodice, na kojoj mu svi zavide, i druge porodice koju je godinama skrivao. Nakon što šokantna istina ispliva na videlo, glavni junak Kemal Ipečki suočava se sa nizom problema koji će mu u potpunosti promeniti život.

Upoznajte glavne likove nove turske hit serije koja će vas oboriti s nogu!

Kemal Ipečki

Foto: Promo

Četrdesetpetogodišnjeg poslovnog čoveka iz Istanbula tumači turski glumac Bulent Inal. Kemal je oženjeni otac dvoje dece koji krije šokantnu istinu - da ima i drugu porodicu. On je bio prinuđen da vodi dvostruki život kako bi zaštitio blizance koje je dobio sa ženom koju je nekada davno mnogo voleo, a od koje se rastao zbog spletki svoje porodice. Nakon što svi saznaju ono što je dugo skrivao, Kemal daje sve od seve da zaštiti svoju neprežaljenu ljubav, ali i da se njegova deca međusobno zavole, što izgleda kao nemoguća misija.

Nilgun Kajalar

Foto: Promo

Kemalovu ljubav iz mladosti tumači Ajča Bingol. Nilgun je majka Kadira i Hasre, ponosna i časna žena koja pred svima, osim pred decom, krije činjenicu da im je otac poznati biznismen Kemal Ipečki. Onog trenutka kada velika tajna izađe na videlo njihov skromni život menja se iz korena.

Suzan Ipečki

Foto: TvPink Printscreen

Glumica Džejda Duvendži u seriji "Porodica mog oca" tumači Kemalovu zakonitu ženu i majku Merte i Čiček. Ona se može pohvaliti visokim obrazovanjem i lepotom, sve u svom životu drži pod kontrolom. Ponosi se svojim poslom, brakom, decom i kućom, a doživljava pravi nervni slom kada sazna da njen suprug ima novu porodicu u Adani. Odgovornost svaljuje na Nilgun i njene blizance i trudi se da im na sve načine zagorča živote.

Kadir i Hasret Kajalar

Foto: Promo

Kemalove blizance iz veze sa Nilgun tumače Džaner Šahin i Sera Kutlubej. Sin Kadir je, zbog toga što je odrastao bez oca, ispunjen besom i agresijom koji ga navode na to da se izbori za deo bogatstva porodice Ipečki, koje smatra da mu pripada. S druge strane, Hasret je nežna, milosrdna i povučena nastavnica muzičkog koja se uvek vodi osećanjima, pa stalno reaguje onako kako joj srce kaže.

Mert i Čiček Ipečki

Foto: Promo

Bogate Kemalove naslednike, koje je dobio u braku sa Suzan, tumače Serdžan Badur i Doga Zejnep Dogušlu. Mert se snovi o uspešnoj karijeri po ugledu na oca u trenutku ruši kada saznaje da Kemal ima i drugu porodicu - svog polubrata prezire iz dna duše i na sve načine se trudi da zaštiti majku i mlađu sestru. S druge strane, šesnaestogodišnja devojčica je pametna i osetljiva, usamljena devojka, koja će teško podneti raskol u svojoj porodici.

Fadil

Nilguninog brata tumači Erdem Akakče. On je osoba koja uvek traži više, ali do cilja ne dolazi svojim radom, već je spreman da naudi drugima kako bi imao sopstvenu korist. Nepouzdan je, ali kada to želi može biti divan i slatkorečiv.

Foto: Promo

Autor: D.T.

#Porodica mog oca

#Televizija Pink

#Turska

'