AKTUELNO

Stabilniji nego ikad!

Iako se nedavno pisalo da su raskinuli, proslavljeni fudbaler sa naših prostora Luka Jović i ništa manje uspešna manekenka Sofija Milošević rešili su da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu, ali i ovoga puta otišli korak dalje.

Naime, nakon pomirenja fudbaler i manekenka rešili su da žive zajedno, ali u ovom slučaju Miloševićeva će promeniti mesto prebivališta i pridružiti se svom dečku u Madridu, gde Jović već nekoliko meseci igra za jedan od najuspešnijih svetskih klubova.

Foto: TV Pink Printscreen

Luka i Sofija su konačno preležali dečje bolesti i sada je njihova veza čvrsta i stabilna. Odlično funkcionišu, lepo se slažu i maltene žive zajedno. Toliko im je lepo da nijednog trenutka ne žele da se razdvajaju. Sofija odavno nema angažmane vezane za inostranu modu, a obaveze koje ima može da završava iz Madrida. Zato sada više vremena provodi u Španiji nego u Srbiji, a ubuduće će provoditi još više - priča sagovornik blizak manekenki.

Foto: Instagram.com/lukajovic

Prema njegovim rečima, Sofija poštuje vreme koje Luka ima sa sinom i tada će ona biti u Beogradu.

Ona izuzetno vodi računa o tome da se ne meša u obaveze koje Luka ima prema sinu, kao i njegovoj majci Anđeli Manitašević. Štaviše, kad god porodica Jović dolazi u Španiju, ona se vrati u Beograd, pa onda Luka dođe u prestonicu zajedno se vrate za Madrid. Zasad tako funkcionišu.

Miloševićeva je ušla u Jovićev ritam i obaveze koje ima u klubu i već se navikla na život u Španiji. Doduše, njih dvoje umeju da se podžapaju kao pas i mačka, ali za razliku od pre mesec dana, uspeli su da shvate šta im je prioritet i sada brzo rešavaju svaku nesuglasicu. Još nisu pričali o braku, ali ako se budu lepo slagali, ni to nije isključeno jer su veoma zaljubljeni - završava izvor.

Inače, manekenka izbegava da priča o ljubavi s fudbalerom, ali je jasno stavila do znanja da uživa s Jovićem i da tu sreću niko ne može da joj pokvari.

- Optužili su me da sam mu rasturila brak iako on nikada nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo srećni zajedno - rekla je Sofija nedavno, a sada nismo uspeli da dođemo do njenog i Lukinog komentara.

Autor: S.Š.

#Sofija Milošević

'