AKTUELNO

Nije uspela da ga sačuva.

Poznati fudbaler Luka Jović priznao je vezu sa manekenkom Sofijom Miloševićem tako što je na svom Instagramu objavio fotografiju sa njom, a kako mediji saznaju, na ovaj potez odlučio se nakon što mu je ona poručila da će ga ostaviti ako bude krio da je sa njom.

Posle raskida, koji je trajao svega nekoliko dana, Sofija je mladom fudbaleru poručila da mora da pokaže i dokaže da je voli ako misli da ostanu zajedno, pa je on popustio.

Foto: Instagram.com/lukajovic, Instagram.com/sofijamilo

Sofija ne želi da se krije, pa je zato i priznala da su Luka i ona u vezi za jedan magazin, nakon čega je on raskinuo s njom jer nije želeo ništa da izjavljuje zbog njegove situacije sa bivšom nevenčanom suprugom, sa kojom ima dete. Ipak, nije mogao bez Sofije, pa su se pomirili - kaže naš izvor i kaže da je bivša devojka Adema Ljajića rešila da igra otvorenih karata nakon što su ona i Luka viđeni zajedno na aerodromu u Cirihu - rekao je izvor blizak ovom paru, pa dodao:

Foto: Instagram.com

Već tada joj je prekipelo i postavila mu je uslov: „Ili priznaješ da smo zajedno, ili je kraj. Ima toliko muškaraca, neću sa tobom da se krijem, nisam ja starleta. Dokaži da me voliš, ili smo zauvek završili.“

Luka je pristao jer ne želi da je izgubi, pa je objavio fotku s njom, međutim, on ju je ubrzo uklonio i samim tim ostavio sumnju da je ipak odustao od namere da svoju ljubav dokazuje milionskom auditorijumu.

Šta je prava istina, preostaje da saznamo.

Autor: K.R.

#Sofija Milošević

'