AKTUELNO

U cvetnom kimonu i pocepanim farmerkama pevačica je privukla mnogo pažnje, a mnogi su komentarisali kako joj trudnoća i te kako prija.

Kada prvorođeno uskoro treba da dobije mlađeg brata ili sestru, nije neobično da se roditelji truda da ga razmaze i pokažu mu koliko je voljeno.

Kada ste Bijonse i Džej Zi, razmaziti dete, znači odvesti ga na NBA "All-star" košarkašku utakmicu.

Tako se ovaj bračni par sa petogodišnjom ćerkom Blu Ajvi pojavio na ovo sportskom spektaklu, a sedeli su na najbolim mestima u hali, odmah do terena.

Blu Ajvi je jela plavu šećernu vunu i bila je veoma raspoložena, te je svima slala poljupce kada se pojavila na video-bimu.

Tokom utakmice, ova petogodišnjakinja dobila je od maskote ranac, nakon čega je ustala i zagrlila ga, dok je Bijonse sve to snimala telefonom.

Osim što je Blu sve očarala, Bijonse je u cvetnom kimonu i pocepanim farmerkama privukla mnogo pažnje, a mnogi su komentarisali kako joj trudnoća i te kako prija.

Nakon utakmice, Bijonse, Blu Ajvi i Džej Zi našli su se u jednom restoranu sa pevačicinom sestrom, Solanž Nouls i njenim sinom Danijelom Džulsom Smitom, gde su uživali u ostatku večeri.

Prema rečima prisutnih, Bijonse je svoje trudnički apetit zadovoljila pohovanom piletinom, a zatim je jela i kolače.

Međutim, to što sada nema meru kada je hrana u pitanju, za pevačicu nije nikakav problem, jer je sasvim sigurno da će svoju savršenu liniju povratiti ubrzo nakon porođaja.

Autor: M. Đurović

#Bijonse | Beyonce Giselle Knowles - Carter

#pevačica

'