AKTUELNO

Velika šteta!

Serija "Čuvari plaže" nekada je držala gledaoce prikovane za male ekrane, a često su se mogli čuti komentari da je ovaj zabavni program "uklet". Razlog tome što su sve lepotice koje su se pojavile u ovom ostvarenju danas - propale!

View this post on Instagram

#Repost @genaleenolin ・・・ Happy 30th Anniversary Baywatch! These are merely a few of the several incredibly life changing memories you gave me. I appreciate you. I love our cast and crew. I love our producers. The writers. The hair & makeup department (body makeup) The wardrobe department that always made me look my best right after having a baby!😘 Casting, amazing! Thank you! I am forever filled with gratitude to be apart of such an iconic show that continues to live on. It made those who watched from ALL over the world smile, drool & visit our beautiful beaches with those long lense cameras, yikes! 📸😯🙏🏻♥️💃🏼 . . @davidhasselhoff @therealdavidchokachi @donnaderrico @pamelaanderson @_nicole_eggert @alexandra_actress @nancyvalenvp @jaasonsimmons @prideofgypsies @kellypackardofficial @bayberk @themichaelbergin @branderoderick @angelicabridges @collins.tai @berkmichele @jeremyjacksonfitness @brandyledford @brookeburns22 #yasminebleeth @amazonprimevideo @fremantle @baywatchtv @baywatch_tv @kandacewestmore #dougschwartz #gregbonan

A post shared by Ocean Dance Film Festival (@oceandancefilmfest) on

Jedna od onih koja je mamila uzdahe muškaraca u crvenom kupaćem kostimu bila je Jasmin Blit. Kada se 1993. godine pojavila u "Čuvarima plaže", niko nije mogao da odvoji oči od nje, a njen izgled doveo je do toga da bude proglašena za jednu od najlepših žena sveta. Ipak, problemi sa narkoticima doveli su do toga da se kod ove lepotice neuspesi nižu jedan za drugim.

Ona je upala u pakao zavisnosti od kokaina, a sama je priznala da ga je u početku uzimala ležerno i u društvu, ali da se krajem 90-ih to pretvorilo u haos koji je uzeo danak na privatnom i poslovnom planu, ali se odrazio i na njen izgled.

Međutim, to nije sve. Ona je imala i velike zdravstvene probleme koji su mogli da dovedu do smrti.

Jasmin je, uprkos infekciji, nastavila da konzumira kokain, a imala je problema i sa zakonom usled divlje vožnje. Tek je 2001. godine, u trenutku kada je, po sopstvenom priznanju, dotakla dno, započela proces rehabilitacije. Još tada, u prvim danima oporavka, pričala je da je borba da ostaneš čist borba koja traje čitavog života. Ona je na samom početku rehabilitacija upoznala preduzetnika Pola Kerita, za koga se kasnije i udala, a istakla je da on glavni razlog toga što je mračna prošlost ostala iza nje.

Glumica je te 2003. godine odustala od glume i u javnosti se od tada ne pojavljuje. Jasmin sada ima 51 godinu, a kako se navodi, vlasnica je kafića u Los Anđelesu. Na nekim fotografijama koje postoje vidi se da nije promenila svoj lik, ali da je nabacila koji kilogram.

Foto: Printscreen YouTube/knamb

Autor: N. Vujčić

#glumica

'