AKTUELNO

Pevačica doterala liniju!

Svojim glasom pevačica Adel za kratko vreme kupila je svetsku publiku kada se pojavila na inostranoj muzičkoj sceni. Kada je reč o njenom privatnom životu, Adel se pre nekoliko meseci požalila da joj u ljubavi ne cvetaju ruže.

PROČITAJTE: PONOVO USPELA DA NALJUTI FANOVE: Kim Kardašijan proslavila rođendan, a onda jednom objavom izazvala veliki gnev! (FOTO)

Foto: Tanjug AP

Naime, slavna pevačica imala je puno turbulencija u svom životu, zbog čega je izgubila i veliki broj kilograma. Adel se razvela od svog supruga sa kojim ima sina, međutim, nakon toga je odlučila da u velikoj meri počela da konzumira piće. Kako se šuška, Adel je smršala čak 20 kilograma.

PROČITAJTE: ZGODAN DO BOLA! Ovako izgleda 13 godina mlađi dečko Britni Spirs, devojkama neće biti dobro kad vide njegove MIŠIĆE! (FOTO)

Foto: Tanjug AP

Da pevačica zaista izgleda mršavije svedoče i fotografije koju su se pojavile na društvenim mrežama sa rođendana repera Drejka, a Adel je za ovo glamurozno slavlje odlučila da obuče crnu haljinu. Kako Adel sada izgleda možete pogledati OVDE.

Pink.rs

#Adel

'