AKTUELNO

'Rekao je Saški da se razvodi i da njegova buduća žena jako podseća na nju' - ispričao je Aleksandar Gazivoda.

Sukob Saške Karan i Miloša Bojanića koji traje od njegovog ulaska u "Zadrugu", najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, nikako ne jenjava. Nove informacije dovele su do novih svađa, pa je tako nastala polemika kome je Bojanić prodao pesmu "Vragolanka", Zlati Petrović ili Saški Karan, kao i o čemu se radi u aferi "Plakati".

Foto: TvPink Printscreen

Upravo zbog svega što su Miloš i Saška izrekli, mi smo odlučili da pozovemo Aleksandra Gazivodu, pevačicinog muža, da nam razreši misteriju.

- Ja ne mogu da verujem da čovek koji ima ipak 70 godina, ne želim da ga uvredim, ali rekao bi naš narod da laže, ne znam šta drugo da kažem, ne govori istinu, ajde. Dobro se sećam tog perioda. To je bilo pre 2000. godine, kada je gospodin Bojanić zvao Sašku nekoliko puta i nudio joj pesmu "Vragolanka". Ja sam u jednom momentu rekao da odemo da vidimo šta je to, a Saška mi je kroz zezanje rekla "Ma pusti ga, dosadan je, bio je ranije zaljubljen u mene, nisam mogla da živim od njega, kad sam se pojavljivala na tezgama, stalno je bio tu, a kad se vidimo, on mi ni jednu reč ne kaže". I jedan dan se mi spremimo i odemo kod njega, slagaću vas, da li je to bila Bežanijska kosa ili Novi Beograd, ali bih rekao da je Bežanijska kosa. On je bio u iznajmljenom stanu, razvodio se tad, sve nam je to ispričao. I počastio nas je tu, mi smo žurili, on je otpevao prvu strofu "Vragolanke". Pitao nas je da li nam se sviđa, mi se pogledamo i Saška klima glavom, kao okej, sviđa nam se. Mi smo tada ostavili njemu 500 maraka, otišli smo od njega. Saška je snimila tu pesmu sigurno godinu dana pre Zlate, ali pesma nije odmah izdata, tražilo se ko će to da uradi da bi se to na kraju našla najadekvatnija ponuda od firme u Bijeljini. Tamo je reklamirala ploču, a pesma "Vragolanka" je bila na njoj. Posle možda pet meseci, osam, godinu dana, Saška me zove uznemirena, kaže "Videla sam da "Vragolanku" peva Zlata". Šta se tu dešavalo, ne znam, kasnije je Saška trebala da reklamira ovde pesmu, međutim to je stopirano jer je Zlata već snimila pesmu. Ta se priča završila, nisam siguran da li su se njih dve čule, ne mogu da tvrdim. Svojom čašću i rečju stojim iza ovoga, da sam bio prisutan tada, da je to tako bilo. Ono što me je najviše iznerviralo je da se Miloš zakleo u svoja dva sina. Ja ne želim da se kunem u svoju ćerku, ali, jedno je pitanje, kako on, na opasku Saškinu, da je to platila 500 evra, zeznula se, kako je on rekao "Ne, tada su bile marke". Posle 2000. godine su bili evri, ona je mahinalno rekla da mu je dala evre, a on je odmah ispravio. Odakle mu je to palo na pamet? I drugo, može da se organizuje poligraf, ali ne treba vam to, uzmite da vidite kada je snimila pesmu Saška, a kada Zlata - rekao je Gazivoda.

Foto: Facebook

Što se tiče afere "Plakati", gospodin Gazivoda nam je objasnio šta se tu zapravo zbilo.

- Što se tiče postera, tada kada smo mi razgovarali o svemu, on je njoj rekao da je zainteresovan da ona ide sa njim da peva, on kao ima puno tezgi, imala ih je i ona tada. I on je rekao da hoće da je reklamira, ne znam za koje zemlje tačno je rekao da idu zajedno, slagaću. Saška mu je rekla da to može, ali da su joj nestali plakati. U to vreme pevač šalje plakate, slike pevača i to se zalepi na mesto gde se održava koncert. Ona mu je rekla da sačeka mesec dana da to uradi, a on joj je na to rekao da ima kombinaciju da to brzo završi. I rekao je ako hoće 1000 plakata, u to vreme je jedan plakat bio jedna marka, a on je rekao da će da sredi za 500 maraka. Ona mu je dala 100 maraka kao kaparu, niti se on posle toga javio i na tome se završila ta priča - ispričao nam je on i dodao:

- Svaku reč što je rekla stoji, on je tada kada smo bili kod njega, spominjao je Branku (suprugu), a kada su Saška i ona razgovarali telefonom, on je rekao "Razvodim se, a osoba koju ženim mnogo liči na tebe". Mi smo se tu smejali, kao i dalje je on zaljubljen u Sašku. Ali, od tada se nisu čuli - iskren je bio Gazivoda, koji nas je na samom kraju razgovora pomalo i zaintrigirao:

- Saznaćete još neke detalje, Saška je Milošu spasila život, on je bio umešan sa nekim kriminalcima, ali čućete to već, neću sad o tome - zaključio je Aleksandar.

Foto: TvPink Printscreen

O čemu se tačno radi i šta još krije odnos Saške i Bojanića, ostaje da saznamo.

Autor: N. Vujčić

#Aleksandar Saša Gazivoda

#Miloš Bojanić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'