AKTUELNO

Ne skriva sreću!

Bivši zadrugari Ana Korać i David Dragojević večeras su iznenadili javnost kada su objavili da su se verili. Naime, njih dvoje se trenutno nalaze u Istanbulu, a ovu priliku David je iskoristio kako bi na brodu zaprosio svoju devojku.

Foto: Pritnscreen Instagram/ana_korac

Romantičan gest veridbe su svi videli na Instagramu, a Ana Korać je za naš portal otkrila kako se osećala u trenutku kada je David izvadio prsten, kao i kad će napraviti svadbu.

Foto: Pritnscreen Instagram/ana_korac

Ako do sada niste videli kako je izgledao sam čin veridbe, pogledajte u nastavku.

View this post on Instagram

...Neko ko je mogao da bude sta pozeli a odluci da ostavi sve to po strani, sve svoje potencijale i ambicije, samo da bi putovao nevidljiv uz onoga u koga veruje.. Koga je odabrao..Koga voli. Takve hrabrosti preispituju samo kukavice, nezrele i zauvek zavisne od drugih. Takvo odricanje nece videti oni koji se nisu odrekli ni milimetar sebe zbog bilo koga. Decaku je slika njegove devojke trofej kojim se hvali drugarima. Muskarcu je slika njegove zene postovanje za sve sto ona jeste. Za sve nevidljivo sto je nesebicno gradila za oboje. Zahvalnost za Nju koja se borila, tiho i glasno, za svaki pedalj koji je napravljen kada su njegove noge bili slomljene. Ljubav veca od reci. Jer o ljubavi ce pricati mnogi a razumece samo oni koji su je vadili golim rukama iz vatre. Kada vidite zenu koju je njen muskarac stavio ispred sebe, ne gledajte njene haljine i cipele. Pogledajte iza toga, u sve sto vam ona nece dopustiti da vidite. Njenu snagu da ne bude sve sto je ona sama mogla.. Jer je vise od toga zelela da oni budu sve sto zajedno mogu. Samo onaj ko je dao sve - zasluzuje SVE. VOLIM TE!!!!! DA, DA, DA!!!!!!👫🖇🌍❤💍💎

A post shared by 🔥 Ana Korac 🔥 Official (@ana_korac) on

Autor: D. Božović

#Ana Korać

#David Dragojević

'