AKTUELNO

Fanovi i mediji su se zabrinuli, a budući da živi u inostranstvu veoma je teško saznati šta se desilo sa pevačicom.

Kontroverna pevačica Dunja Ilić, koja već neko vreme živu u Italiji, napravila je pravu pometnju u medijima objavivši uživo na Instagramu da je popila tablete i da joj je dosta života.

Fanovi i mediji su se zabrinuli, a budući da živi u inostranstvu veoma je teško saznati šta se desilo sa pevačicom. Mnogi njeni pratioci su ostavljali poruke na Instagramu tražeći bilo kakvu informaciju.

- Ljudi, dajte ako je neko od njenih prijatelja ovde ili s njom u kontaktu ili šta god, samo da kaže da je sve u redu, ove stvari nisu za z*jebanciju, nije naivno - napisao je jedan pratilac i ubrzo je dobio odgovor.

Foto: Printscreen Instagram/dunyailich

- Njen dečko Fredi je napisao na storiju da je sinoć doživeo scenu iz horor filma, ali se završava noć tako što je spasao jednu dušu - stigla je navodno prva informacija o Dunjinom stanju.

Kako javljaju beogradski mediji, Dunja je pronađena u besvesnom stanju. Ukazali su joj pomoć i prevezli je u bolnicu na ispiranje želuca. Ona se trenutno oporavlja, a njeni prijatelji i članovi porodice bili su šokirani ovim saznanjem. Njena majka bi uskoro trebalo da krene za Bolonju kako bi bila uz ćerku.

Foto: Printscreen Instagram/ddunia

Podsetimo, Dunja se uključila uživo na Instagramu i rekla je da je umorna i da umire.

- Umirem, plašim se nepoznatog. Molim vas slušajte me, ne pričam ovo da bih bila u centru pažnje. Prestala sam da pijem alkohol pre godinu dana i da uzimam koku. Sad ću da umrem i boli me ku*ac, ako i ne umrem, i tad me boli ku*ac. Zlostavljana sam od svoje pete godine. Kada sam išla sa ocem i sa njegovom tadašnjom devojkom na jedno putovanje, ona je komentarisala kako je njegov odnos prema meni klasičan incest i boleština. Ja verujem i dan-danas da je moj otac imao neke emocije prema meni koje nisu u skladu sa očinskim. Umreću, ništa nemam da izgubim - rekla je Dunja i potom ispričala kako sumnja u to da su njeni roditelji zaista njeni, te da je ona usvojena.

Autor: Pink.rs

#Dunja Ilić

'