AKTUELNO

Sad će morati da se dobro pomoči!

Marko Janjušević Janjuš pozvan je od strane Drveta mudrosti u Rajski vrt, te je on došao pevajući pesmu pobednice ,,Zadruge 2" Lune Đogani ,,Deveti krug". Sav raspoložen započeo je razgovor o Leposavi.

Foto: TvPink Printscreen

Jedino je meni Leposava rekla da sam njen tip i da joj se sviđam - izjavio je Janjuš.
I meni je rekla jednom prilikom u poverenju da te pozdravim. Razgovor sa Veskom je bio specijalno zanimljiv, da li si uspeo sve da čuješ? - upitalo je Drvo.

Potom je Janjuš ispričao sve što je saznao o razgovoru Leposave i Veska Đukića. Međutim, zadrugar je imao jednu molbu od Drveta, a to je da dobije neki tajni zadatak, kako bi isplatio dugove.

Foto: TvPink Printscreen

Da li mogu da uradim neki zadatak, pošto imam neke dugove? Pomozi mi ovaj put. Za poziv za Krunom bih uradio sve, ako može, ako ne, onda ću uraditi, ako ne, onda da platim ovoj (Jeleni) pedikir - zamolio je Janjuš Drvo mudrosti.
Zato sam te i zvao Janjuše. Ja ću ti pomoći, ali da znaš, zadatak uopšte nije lak. Malopre si tražio novac, ja Janjuše ne znam kako da izađem na kraj sa tobom. Janjuše, malo je nejasna situacija između tvog dobrog druga i ostalih devojaka u "Zadruzi". Na tebi je da ispitaš i saznaš koja se devojka zapravo sviđa Vladi - izazvalo je Drvo Janjuša.
Čovek radi šta misli da treba. Ja da sam devojka, rekao bih mu :,,Evo ti ove, pa se sa njima mazi", vidiš da ove nisu normalne. Ja im kažem da ih gledaju mama i tata, da ne rade to, a onda dolazi treća i uskače u sve to - ispričao je zadrugar.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'