AKTUELNO

Mariji i Miljani neće biti svejedno kada budu saznale šta je o njima govorio novinar.

U toku prethodne noći u emisiji ,,Pitanja gledalaca" došlo je do žestoke rasprave između Miljane Kulić i novinara Marka Đedovića, a svima je zaparalo uši to što joj je on pred svima zapretio da će reći nešto što do sada niko nije znao o njoj.

Iako je ona tvrdila da ne postoji ništa što bi moglo da je kompromituje, razotkrije ili diskredituje, Đedović je u razgovoru sa svojim cimerima ispričao nešto što je sve šokiralo.

Foto: TvPink Printscreen

Ona afera porodičnog nasilja, Miljana je lagala sve vreme, imam i prepiske. Miljana je mene zvala, na snimku je to mnogo teže. Jedan dan je išla njena izjava, a sutradan Klarina izjava. Da li stvarno misliš da bi neko ukrao prsten? Miljana me zvala da kaže da Siniša već 10 godina maltretira Mariju, da je mrtav pijan svaki dan, da je kuću sagradila ona sa parama od rijalitija. Marija je taj dan otišla na more, oni su se posvađali. Miljana me zvala da nađem fotografa u Nišu. Ona je pozirala ispred MUP-a da je Klara slika. Usred maltretiranja i porodičnog nasilja, ona pozira - rekao je Đedović.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bila svedok kad je Miljana otišla kod lekara i dolazi sva uplakana, ja je pitam šta se desilo, neće da mi kaže. Posle mi je rekla da je nju tata udario i počupao za kosu. Nešto ima među njima, meni je stvarno bilo žao - rekla je Saška Karan.

Foto: TvPink Printscreen

Ma da, kaže da je Marija namerno otišla na more sama, da bi mogla da se odmori od Siniše. Zato sam joj i rekao da neću da pričam i da joj je najbolje da se ne kači za mene. Pričala mi je i da su se u Zolinom stanu skupljali narkomani i ograđivala se, zato što je Centar za socijalni rad mogao da odreaguje - rekao je Marko.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Marko Đedović

'