AKTUELNO

Njihovi susedi razvezali su jezik i progovorili o akterima afere koja danima trese javnost.

Veliku pažnju domaće javnosti privukla je vest da fitnes instruktorka Marija Savić Srećković navodno vara supruga, glumca Aleksandra Srećkovića Kuburu, sa starijim muškarcem. Spekuliše se da mu je na taj način vratila milo za drago, budući da je on to isto njoj uradio pre četiri godine, a svoj stav o njima ima i njihov komšiluk.

Foto: Promo.

- Njega znam, viđam ga često kako prolazi ulicom. Šeta često psa i to u jutarnjim časovima. Marija dolazi kod nas više piljaru u blizini njihove nego on. Ljubazna je, normalna žena, pristojna, baš zahvalan kupac - rekla je prodavačica iz obližnje prodavnice, a frizerka iz komšiluka nije upoznata u to šta se dešava iza njihovih zatvorenih vrata.

- Oni su moje drage komšije. U njihove porodične odnose nisam upućena i kao komšinica koja ih sreće skoro svaki dan deluju kao složna porodica. Marija i Aleksandar su veoma posvećeni deci, mlađeg sina često vode u obližnji park - ispričala je ona i dodala.

Foto: TvPink Printscreen

- Videla sam u fotografije Marije sa tim gospodinom. Ona se nakon toga ponašala potpuno normalno, bila je nasmejana, kao da ništa nije objavljeno čega bi imala da se srami.

Svoj komentar dao je i prvi komšija.

- Oni su mi komšije dugi niz godina, a ne samo to, oni su mi i prijatelji. Često se družimo, idemo na večere, išli smo zajedno i na letovanja. Oni su divni ljudi, pozitivni i zanimljivi. Marija je čak duhovitija od Kubure. Ponašaju se potpuno normalno da nikada ne pomislite da su javne ličnosti - rekao je komšija, kojeg su novinari upitali da li u njihovom braku zaista nešto ne štima.

- Jedino mogu da vam kažem da čujem galamu iz njihovog stana, a sad o kakvoj je galami reč, vi sami prosudite - rekao je mladić koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Promo.

Pink.rs

#Aleksandar Srećković Kubura

'