AKTUELNO

Posvećena je samo sebi.

Atraktivna glumica Lidija Vukićević ne krije koliko je zaljubljena u svog dečka koji je petnaest godina mlađi od nje, a već odavno je navikla na neprikladne komentare kojima ne dozvoljava da loše utiču na njen život u kojem je ostvarena na svim poljima.

Pored uspešne glumačke karijere, savršenog i lepog izgleda, Vukićevićeva se trudi da uvek bude raspoložena i nasmejana. Kako joj je mišljenje njenih sinova najbitnije, isto tako priznaje da je oni u potpunosti podržavaju ukoliko je sve što radi čini srećnom.

Foto: Printscreen Instagram/vukiceviclidija

Predivno mi je sa njim! Vidi se na kilometar da sam zaljubljena. Nikad nisam bila namćor, oduvek sam vedrog duha, ali kada sam zaljubljena, imam osmeh od uveta do uveta. Neka misli ko šta hoće, ali volim mlađe muškarce od 41 do 45 godina. Ako izađem sa klincem od 29-30 godina, svi će da kažu: "Pogledaj je, majke ti." A ako izađem sa nekim ko ima 60 ili 65 godina, onda će da kažu: "Izašla sa dedom koji je pun love." Ne zanima me šta će ko da kaže, ali ja imam sinove, a njihovo mišljenje me i te kako tangira. Ovako sam našla zlatnu sredinu.

Leto je provela na dalekoj destinaciji u Zanzibaru sa svojim emotivnim partnerom koga krije od javnosti, a u intervjuima uvek ističe da joj je to jedno od najlepših putovanja.

Foto: Printscreen Instagram/vukiceviclidija

Bili smo smešteni u predivnoj kući sa pogledom na okean. To mi je jedno od najlepših putovanja jer sam tamo bila sa svojom voljenom osobom - kazala je glumica.

K.Ristić

#Lidija Vukićević

'