AKTUELNO

Podržava pravu ljubav!

U nedelju je u Beogradu održana "Parada ponosa", a pevačica Angelina Vujović dobila je pitanje od svojih pratilaca na društvenoj mreži Instagram - Da li podržava LGBT zajednicu? Angelina je odlučila da odgovori na ovo pitanje i istakla da pre svega podržava iskrenu ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: MNOGO JE PROPATILA U ŽIVOTU! Otac ju je napustio kada je imala samo TRI MESECA: Ovo je ćerka Ruške Jakić! Majka ju je GODINAMA KRILA od javnosti, evo kako izgleda (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Podržavam iskrenu i pravu ljubav, pa u kom god obliku to bilo. Gej parada mi je onako... Pobedićemo sve tek kad se svi zajedno budemo prošetali na paradi ljubavi i kada to bude najnormalnija stvar, kao što i jeste - napisala je Angelina na svom Instagramu.

Foto: / Printscreen Instagram

Inače, Angelina je stekla veliku popularnost pevajući u emisiji "Amidži šou", autora Ognjena Amidžića. Njene pesme danas broje milionske preglede na Jutjubu, a njena numera koja je za sada privukla najveću pažnju javnosti je "Pile moje".

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: POZNATA VODITELJKA JE JANJUŠEVA SVASTIKA! Iznenadićete se kada budete videli ko je rođena sestra Janjuševićeve supruge! (FOTO)

Pink.rs

#Angelina

'