AKTUELNO

Otišla je u Rajski vrt, a potom razvezala jezik!

Nakon Mine Vrbaški koja je posetila Drvo mudrosti, u Rajski vrt je došla i Tara Simov koja je želela da otkrije Drvetu tajnu kako bi dobila muzičku želju ili video-poziv. Manekenka je otkrila da Nina Babić zapravo puši cigarete, što smatra velikom tajnom, jer ovo ne znaju ni njeni roditelji.

Foto: TvPink Printscreen

Nina puši cigarete. Tajna šifra nam četka za pranje šolje. S obzirom na to da je veoma bezobrazna, ovo je super način da joj vratim. Krije se. Ovo njeni roditelji ne znaju, ona me je molila da ja to nikome ne kažem, jer bi je ubili roditelji.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Nina je teška kao crna zemlja. Nina ne prihvata ništa osim onoga što ona smatra za istinu. Mislim da je mnogo mlada u glavi, drčna i bezobrazna. Ona je zaljubljena u Stefana Karića, to mi je rekla. Nina je ubeđena da je Nikola zaljubljen u nju. Meni je Nina rekla da je njoj kao žao Mine jer ipak je ona (Nina) ta koja je sa Nikolom imala priču od pre. To nema veze sa mozgom, on je bio samo kulturan - pričala je Tara.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo mudrosti je upitalo Taru kakvo mišljenje ima o Nini sa kojom je tokom prošle noći ušla u žestok konflikt zbog Mateje Matijevića.

Tara je imala muzičku želju - 2Bona - Moet, što joj je Drvo mudrosti i ispunilo, a manekenka je uživala u ovoj melodiji.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Tara Simov

'