AKTUELNO

Svog biološkog oca upoznala je, na nagovor majke, onda kada je postala punoletna.

Voditeljka Ruška Jakić dobro je poznata javnosti, što nije slučaj sa njenom ćerkom Anom koju je dobila u prvom od svoja tri braka. Ana se tokom studija odselila u Italiju gde je nastavila svoje školovanje, a uprkos tome što joj je majka jedno od najpoznatijih TV lica, nju mnogi ne znaju.

Foto: TvPink Printscreen

Anin životni put nije bio lak - kada je imala samo tri meseca, otac ju je napustio, a nedostatak očinske figure i ljubavi nadomestio joj je Ruškin drugi suprug. Kada je Ana imala četiri godine, Ruška se udala za muzičara Voju Milinu, kojeg je voditejkina ćerka smatrala drugim ocem.

- Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan - ispričala je svojevremeno za medije.

Foto: TvPink Printscreen

U svojoj osamnaestoj godini je, na insistiranje majke Ruške, upoznala svog biološkog oca.

- Bila sam tad u emocionalnom haosu. Odlučila sam tad da ga više nikad ne vidim, a kroz glavu mi je samo prolazilo “gde si bio toliko godina...?” - rekla je ona jednom prilikom.

Juče je sa majkom Ruškom gostovala u "Novom jutru" RTV Pink. Pogledajte prilog:

Pink.rs

#Ruška Jakić

'