AKTUELNO

Usepla je da sačuva uspomenu na oca.

Pevačica Emina Jahović sa pratiocima na Instagramu podelila je veoma emotivan video. Naime, ona je sa sinom Javuzom čitala knjigu, a ova literatura za pevačicu ima posebnu simboliku.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: OŽENJEN, A KAO MOMAK ŽIVI! Mitar Mirić u šemi sa 30 godina mlađom! Prihvatio i njeno dete! (FOTO)

Eminin otac, kardiotorakalni hirurg Nusret Jahović, preminuo je kada je ona bila mala. Pevačica je sačuvala knjigu koju joj je otac kupio, a ona sada je zajedno čita sa sinom, baš kao što je Emini njen otac čitao kada je bila mala.

Foto: Instagram

PROČITAJTE: PLJUŠTE UVREDE I PROZIVKE! Bora Santana direktno iz Zadruge ispljuvao Cobija, u sve se umešao i Buba Koreli! NOVI RAT DRMA ESTRADU! (VIDEO)

Ovo je knjiga koju mi je tata kupio kada sam imala 10 godina, a samo godinu dana kasnije napustio nas je zauvek. Od tada je čuvam i nosim sa sobom, ma gde se odselila. Danas je moj mlađi sin Javuz čita i zaista mu se jako dopada. Iako nikada nije imao priliku da upozna svog deku, on deli nešto s njim na ovaj način. Ova malena knjiga nas je danas toliko usrećila. Hvala ti tata, znamo da si sa nama zauvek - napisala je Emina ispod snimka.

Pink.rs

#Emina Jahović

'