AKTUELNO

Nije imala razloga da sakrije ovo!

Zadrugarka Marija Kulić poznata je po svom oštrom jeziku i iskrenosti, a ne krije da se mnogi takmičari boje njenog izlaganja za stolom i na sastancima, jer nema potrebu da bilo šta prećuti.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić iskoristio je priliku da sa njom porazgovara o svim aktuelnostima koje svakodnevno privlače veliku pažnju javnosti, a ona je na samom početku istakla na koga je njena ćerka Miljana Kulić.

Miljana je fino počela, nasmeje ljude, gledaoce i mene. Ona je spontana. Siniša ume da bude duhovit, pokupila je na njega, sestre nisu kao ona. Energična je ambiciozna na mene - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ona nije štedela reči kada su u pitanju Vladimir Tomović, Mirko Gavrić i ostali takmičari koji, po njenom mišljenju, nisu iskreni i sve čine samo da bi bili u centru pažnje.

Ima dosta foliranata i ove devojke se već plaše nas komentatora, ne smeju da se upuste u nešto što bi možda mnogo ranije uradile. Mislim da je krenuo dobro rijaliti i biće dosta zanimljivih priča. Jelena i Filip su samo napravili priču, ali nisu mi jedno za drugo. Tomovića ne zanima nijedna devojka, Miona je rekla da joj se on dopada, on je rekao za nju da je najkulturnija i traži takve devojke. Ja sam mu rekla da je došao u rijaliti, a ne da traži ženu. Čim je primetio da se i on njoj dopada, on se ohladio i otišao. Kao, čeka Staniju, pa sa njom da obnovi vezu. Vladimir je apsolutno fejk, šta krije, ne znam. Mina je skandalozna devojka, njoj je drugarica Anđela Veštica i odmah je došla da preti ovoj devojci Tari, da ne pokušava neku vezu. U stvari, Mina i Tara se ne podnose još od spolja i ovde se nastavljaju sukobi. Miljana šta god da joj kažeš, nije trebalo da piše poruke i da vređa na najgori način. Rekla sam joj da bude inteligentnija, a zna da je gej i sigurna je za Mirka i da krije sek*ualnost, hoće narodu da dokaže nešto - ispričala je Marija svoje mišljenje.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Marija Kulić

'