AKTUELNO

Morala da reaguje!

Nadežda Biljić je pre nekoliko nedelja doživela fizičko nasilje u stanu u kom živi u Beogradu, a zatim je govorila kako joj je ovu bol naneo Tomislav Panić, bivši učesnik "Zadruge" i momak sa kojim je čak imala i intimne odnose pred kamerama najgledanijeg TV formata u ovom delu Evrope.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: VENČANJE NA MALDIVIMA? Sanja i Matora otišle na odmor, a za Pink.rs su otkrile da li će se ZAVETOVATI NA VEČNU LJUBAV! (FOTO)

Nakon toga osvanula je i informacija da je Nadežda Biljić u drugom stanju, a da je otac njenog deteta upravo Toma Panić. S obzirom na to da su je povređivali komentari na ovu temu, Nadežda je odlučila da se javno obrati svima koji su negativno pričali o njenoj trudnoći.

Foto: Printscreen Instagram/nadezda_biljic_official

Jako je neumesno, sramno i nevaspitano, pogotovu od žena, postavljati pitanje ko je otac mog deteta, pa onda da lažem za trudnoću, pa: "Jadan Toma", hoću da mu uvalim dete, ko zna čije je da traži DNK! Mrzim ovu zemlju i ljude u njoj, odvratni ste. Ništa vam nije sveto! Jako nekulturno i neumesno, svim silama ću se truditi zajedno sa Tomom da naše dete izvedemo na pravi put i naučimo ga osnovnim stvarima, da nimalo ne liči na te debile koji su spremni da tako nešto pišu, bednici, sve će vam Bog vratiti! Samo lajte, ne možete mi ništa - napisala je Nadežda.

Pink.rs

#Nadežda Biljić

'