AKTUELNO

Nije mogla da se smiri.

Iako niko nije očekivao večerašnje vanredno ubacivanje, voditeljka Dušica Jakovljević šokirala je sve u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana kada je najavila da će se uskoro na velelepno imanje useliti i Natalija Trik FX, Sanijeva supruga.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je ushićena priznala da joj suprug mnogo nedostaje, ali nije mogla, a da se ne osvrne na njegovu žestoku svađu koja se dogodila sa njihovim dugogodišnjim prijateljem Ivanom Gavrilovićem.

Iako sam rekla da nema šanse, život me je demantovao. Iskreno, toliko mi je bilo teško bez muža. Što smo stariji to smo emotivniji. Ja sam njemu rekla, videćeš da ćeš prvo sa svojim prijateljima da se posvađaš. Puno nastupa, puno druženja. Ne znam šta se desilo sa njim, odakle mu pravo da vređa na nacionalnoj osnovi? - rekla je Natalija o Ivanu Gavriloviću.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je u nastavku ispričala u kakvom su odnosu bili pre nego što su postali učesnici, pa je samim tim bila negativno iznenađena zbog izdaje koju su doživeli od nekoga ko im je u privatnom životu bio jako blizak.

Kad su ulazili unutra, poželela sam mu svu sreću. Druže se godinama, podržala sam ga. Volela sam ga, imali smo dobru komunikaciju. Da sam mogla da uđem u televizor, mnogo sam ljuta! Sani je imao toliko veliku podršku! Presrećna sam što je pokazao kako treba da se ponaša jedan muškarac. Plaši se, jer ne voli kad mene neko napada - rekla je Natalija.

Foto: TvPink Printscreen

Svađa je usledila nakon što je Ivan prebacio Saniju da nije dobio bakšiš na jednom od zajedničkih nastupa, a Natalija je ovom prilikom imala potebu da otkrije svoju verziju priče.

Moj muž mu je pozajmio mikrofon, moj muž mu je pomogao, moj muž je bio tu za njega. Ja sam ga molila da dođe sa mnom i da radi. Kakve veze on ima sa mojim bakšišom? Ja imam svog klavijaturistu. Što si ti svoj bakšiš strpao u džep? Mi smo ga vozili kući, nisam mu ni pare za gorivo uzela. Ne znam što je to njemu zasmetalo - bila je iskrena Natalija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'