AKTUELNO

Komentarisala je i kolegu Žiku Nikolića sa kojim u tandemu vodi Pinkov jutarnji program "Novo jutro".

Voditeljka jutarnjeg programa TV Pink "Novo jutro", Irina Vukotić blistala je na žurki koju je organizovao pre nekoliko dana magazin "Hello!" povodom proslave 600. broja. Na samom početku razgovora sa ekipom portala Pink.rs, Irina je istakla da voli svoj posao i da joj ne padaju teško ustajanja u pola pet ujutru. Takođe, Irina je komentarisala i da li postoje naslovi koji je pročitala o sebi, a da su je žestoko iznervirali.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Ti kada radiš svoj posao, onda si spreman ili se spremaš na to godinama, da ne može ništa da te pogodi. Skoro će 20 godina moje TV karijere. To posao nosi. Ja privatne priče čuvam, a nije bilo ni paparaco fotografija. Ja živim jedan potpuno normalan, pristojan, dobar život. Možda čak i dosadan. Nemam ja te neke intrigantne stvari koje bi zanimale paparace - započinje Irina.

Foto: TV Pink/Marko Cvetković

Tokom razgovora sa nama, Irina nam je rekla i da se divi svom kolegi Žiki Nikoliću sa kojim prvi put zajedno radi na jednom projektu. Voditeljka ističe da je Žika veoma poseban čovek i da ima mladalačku energiju nakon mnogobrojnih godina u medijskom poslu.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Nije mi naporno da ustajem ujutru. Volim svoj posao, kao što ti voliš svoj. Tako da je to najnormalnije postalo meni da ustajem u pola 5 ujutru. Bavimo se ozbiljnim, aktuelnim temama, tako da moraš da budeš maksimalno skoncentrisan. Najteže mi pada kada se šminkam, ostalo ne. Kada voliš to, radiš punim srcem. Žika je poseban čovek i ja mu se divim na toj dečačkoj energiji koju ima i posle svih ovih godina na televiziji. On je napravio kultnu emisiju koja je i danas najgledanija u svom terminu. Zajedno prvi put radimo ovaj jutarnji program - ističe voditeljka 'Novog jutra'.

PROČITAJTE: SPEKTAKL JEDNE EPOHE! Istaknuti istoričari o "Crvenom mesecu": Ovo je pionirski projekat na Balkanu! (VIDEO)

Foto: Pink.rs.

Dea Đurđević uspešno se oporavlja nakon saobraćajne nezgode koju je imala u februaru ove godine, a Irina Vukotić istakla je da je Dea posebna devojka koja ima neverovatnu energiju.

Ona je posebna žena! Ona je stvarno zmaj! Tu energiju retko ko ima. Baš zbog toga kakva je, što ni doktori nisu očekivali, se izvukla iz svega. Zato je ona u ovakvom rekordnom roku uspela da bude nasmejana, srećna, zadovoljna i da je u jutarnjem programu. Skidam joj kapu. Posebna žena, devojka... - izjavila je Irina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Dea Đurđević

'