AKTUELNO

Postoje trzavice u njihovom odnosu.

Danima se u domaćim medijima spekuliše da su odnosi između našeg popularnog pevača Darka Lazića i njegove verenice Marina Gagić zahladneli.

Naime, Marina je izbrisala sve njihove zajedničke fotografije sa društvene mreže Instagram, a prestala je i da prati svog verenika, sa kojim je pre skoro tri meseca dobila sina Alekseja.

Foto: Printscreen Instagram

Sada je Gagićeva otkrila šta se zapravo dešava između nje i Lazića, i da li su gradske priče da su se razišli istinite.

Nije bilo ništa strašno, malo smo se sporečkali, pa sam iz inata to uradila. Malo me rade hormoni - rekla je Marina i dodala:
Taj profil zapravo ni ne vodi Darko, a i kad on kači fotografije retko kači gde smo nas dvoje. Onda sam razmišljala zašto bih samo ja kačila naše slike, pa sam rešila da promenim i naslovnu fotografiju na kojoj smo zajedno. Malo sam mu terala inat, ma klasična trudnica i hormoni, šta da vam kažem.

Ona je otkrila da u njihovom odnosu postoje trzavice, ali da se mnogo vole i da sve svađe prevaziđu i nastave dalje.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZAVIJENI U CRNO! Porodica i prijatelji Dalibora Andonova Grua IZAŠLI NA GROBLJE, potresna scena pored reperove večne kuće! (FOTO+VIDEO)

Ma naravno da se ponekad svađamo, sve je to normalno u vezi i braku, pogotovo kad imate malo dete. Darko nije savršen, ali ja prihvatam njegove i dobre i loše strane. Ja sam ga birala, to mi je što mi je. Ma mi se volimo više nego ikad i sve je kod nas u najboljem redu - zaključila je Darkova verenica.

Pink.rs

#Darko Lazić

#Marina Gagić

'