AKTUELNO

Biće strpljiva kako bi saznala kakva on osećanja ima.

Tara Simov i Miona Jovanović su se potpuno otvorile jedna drugoj. Nakon što je manekenka priznala Pinkovoj zvezdi kakve je probleme imala sa Anđelom Vešticom, ona je želela da je Miona posavetuje kako da se ophodi prema Mateji Matijeviću.

Podsetimo, Tara je Mateji otvoreno priznala emocije, ali se on povukao kada mu je Mina Vrbaški spomenula Anđelu koja ga čeka. Simova je otkrila Mioni trenutak kada je zapravo shvatila da gaji simpatije prema Matijeviću.

Foto: TvPink Printscreen

Šta da ja radim sa Matejom? - upitala je Tara Mionu.
Da sediš i čekaš. Ni on nije dobro - posavetovala ju je Jovanovićeva.
Rekao mi je na žurki: "Ne teraj me na zlo". Ja hoću da se on opusti da bude kao što je bio prvi dan sa mnom. Ja sam se sj*bala što sam rekla sve većini ljudi. Ja sam ovde svima sve rekla, pojela sam svoje g*vno. Znaš kada sam provalila da se meni Mateja sviđa? - Kada smo bili u radionici, nije mi ni bio lep, ćaskamo nešto i ja njega zagrlim. Kad se meni prevrnuo želudac, osetila sam leptiriće u stomaku. Raskinula veridbu i sada imam leptiriće. Odvratno! On je bio skroz opušten, ćaskali smo, grlili se, a sad ga je Mina mnogo promenila - pričala je Tara Mioni.

Foto: TvPink Printscreen

Kako će se odvijati odnos između Tare i Mateje i da li će uspeti da svoj odnos promene na viši nivo, ostaje da saznamo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'